BANA BU KREMİ TAVSİYE ETTİLER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DAHA KARAR VEREMEDİM. KULLANAN VARMI?
ALWEYNA NAR ÇEKİRDEĞİ KREMİ
MUHTEŞEM 5 ETKİ SADECE 1 KREM İÇİNDE
NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI + HODAN YAĞI + ALOE VERA + KANTARON YAĞI + ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI
Nar Çekirdeği Yağ: kırışıklıkların giderilmesinde de eşsiz bir doğal reçete; hücrelerin yenilenmesine de yardımcı. Cilt dokusunun daha pırıltılı ve elastiki görünmesini sağlıyor. Cildin kaybettiği kolajeni ve cilde gerekli olan malzemeleri kazandırıyor.Yüksek oranda E vitamini içerir.
Hodan Yağı: Yaşlanmış, pürüzlü, kırışık ve kuru ciltlerde cildin doğan nem dengesinin sağlanmasında, yaşlanma etkilerinin giderilmesinde, kırışıklıkların önlenmesinde ve giderilmesinde, sedef, egzama, vitiligo gibi deri hastalıklarından kaynaklanan lezyonların giderilmesinde BİTKİSEL GIDA DESTEĞİ olarak kullanılabilir. Birçok ünlü kozmetik ve dermokozmetik markası ürünlerinin içeriğinde Hodan yağına yer vermektedir.
Aloe Vera: cildin nem dengesini düzenliyor, cil*din doğal koruyucu tabakasını destekliyor ve onu zararlı dış et*kenlerden koruyor. cildi yatıştırdığı gibi, küçük yaraları iyileştiriyor.
Kantaron Yağı: Açık yaralar,taze yaralar,çarpma,ezilme,çatlaklarda tedavi edici özelliği mevcuttur. Cilt yenileyici ve sakinleştirici etkisi vardır. Güneşin zaralı ışınlarına karşı cildi korur.
Üzüm Çekirdeği Yağı: Doğal anti-oksidandır, yaşlanma etkilerini geciktirir, cilde canlılık ve güzellik verir. Kansere karşı faydalı olabilir. Yüksek oranda E1 vitamini, mineral ve protein içermektedir.
Hoş kokusu ile sizi asla rahatsız etmez. Cilt tarafından çabuk emildiği için kalıntı bırakmayan formüle sahiptir.
Ünlülerin en gözde cilt bakım sırları arasına giren nar tanesi ile güzellik, deri altındaki yağ tabakasına ulaşarak çil-leke , sivilce ve siyah nokta oluşumuna sebep olan melaninleri parçalayarak hayal ettiğiniz pürüzsüz güzelliğe Alweyna Nar Çekirdeği Kremi ile sahip olabilirsiniz.
ürünün ilgili sitesi de burasıymıs belkı inceleyip karar vermem de siz bana yardımcı olabilirsiniz..
Alweyna Nar ÃekirdeÄi Kremi Yetkili Satıcısı, nar çekirdeÄi yaÄı, %100 orjinal ürünler