En son ne zaman ağladınız ?

sevigilim askerde gelmesine 2 ay kaldı ama ben hala yokluğuna alışamadım bu seneyi hep ağlayarak geçirdim diyebilirim senağlama

dün sabah aldığım kötü bir haberden dolayı hala ağlıyorum
gözyaşlarım dinmedi mafoldumben

ben 1 ayı geçmiştir herelde ağlayalı o da türkan şorayın dönüş filmiydi ama ne ağlamaktı beemafoldumben

bende aglarim genelde ama bazen cok duygusallasirim ama asiri olur ve tv de reklamda ciksa aglayasim gelir...

dün aglamıştım.bugünlerde heran aglamaklıyım zaten.kızımı okula gönderdim,yazın iyice alışıyosun sonra
okul açılınca gidiyorlar.alışmak gene zaman alıyor,kızım her aklıma geldiginde aglarım.
(arkadaşlar topigi açan arkadaş nedenleri ile anlatmanızı istemiş,detaylı olursa daha iyi olmazmı?)

05.10.2009 sabah 11 civarı ağladım. beklediğim ve kendimi geleceğine şartlandırdığım iyi haber gelmedi bende bir güzel ağladım ağladım haber bir gün sonra geldi ben de ağladığımla kaldım. ondan önceki ne zamandı ben de hatırlamıyorum.

hala ağlıyorum:sinifsinif:
fırını yeni kapatmıştım,alyada yanımda yürüteci ile dolanıyordu.bende misafir hazırlığında olduğumdan laf atıyorum ona.
birden ağlamaya başlayınca dona kaldım.ocaklı fırın aynalı ya;o da aynaya vurmayı çok seviyor.vurunca eli yanmış yavrumun..
off yaa..offffff....
şimdi gülüyor bense hala ağlamaya devam ediyorum ;eli kızarmış bitanemin:gitme:

geçmiş olsnn canmmm benm kuzum gibi bizimkide çok eviyoo frınn önüne geçiyoo kendini görüyo yaa şap şap vuruyoo annesi yesin onu

bende 1 ay önce agladım annemler denizliye taşındılarrr çok üzüldümmm annesiz çok zorrrrrr

o kadar emekten sonra sonunda kpssyi yenip

atandığımı duyduğumda mutluluktan ağlamıştım :)

geçen cumartesi... aşkıma yalan söylemek zorunda olduğum içinmafoldumben

halihazır dahalen ağlamaklıyım..

doğmamış yavrusunun hayatı için çırpınan anneye ağladım..
:sinifsinif:

Sabaha dogru... Bu aralar sinirlerim cok bozuk....inasllah bugun beni aglatacak yeni bir gelisme olmaz. yakinda gozyasim bile kalmayacak....:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…