En son ne zaman ağladınız ?

Ben de beni artik istemedigini soyleyen "can"imin arkasindan 1 aydir agliyorum , uyku tutmayan geceler, uzun yuruyusler veya araba kullanirken, bakalim gozyaslarim kuruyabilecek mi??:gitme:Çok üzgünüm çoook

Dün bu saatlerde...
Zeyno ilen karşıklı ağlaştık msn'de..:gitme:

valla okadar cok aglıyorumkı enson hangısı oldugunu cözememmafoldumben.cok duygusal bır ınsanım herseye aglarım ya.tam bi balıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkım

evt hatırladım en son hamılelık testı yapmıstım.ve cift cizgiyi görmustum.hasretıyle yanıp tutustugum yavrumun geldıgını sanmıstım o uzun ve aglayıslı beklentımın bıttıgını....sonra kan testı vermeye gıttım ve aksam esım sonucu ögrenmıs.telefon ettım okadar umutluydumkı malesef negatifti.teli kapttıgımda gözumden yaslar gelmeye basladı.oldugum yere yıkıldım kaldım ve satlerce susmadan ıcımde bırıktırldikerıme en cok da gelmeyen bebegıme agladım.ne garip bu yazıyı yazarken bıle aglıyorum.mafoldumbenmafoldumben

biraz öncemafoldumben
anne olmak ne kadar zor Allahım.kızım kustu,ben ağladım..senağlama

dün akşam sofrada
babam hiç görmediğim tanımadığım babaannemi anarken anlatırken
keşke onu tanıyabilseydim keşke
mafoldumben

cuma günü...ultrasonda kızımın parmaklarını sayarken ve uzun parmaklı olacak diye düşünürken ağladım...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Cuma günü.İşle ilgili bir sorun yüzünden ağladım.Gerizekalının birini sinirimi zıplattı da klava:

bayramda adını dost koyduklarımın yüreğimi oyduklarında..hala da için için ağlıyorum..

1 sene önce
ben senden seneye ağlarım hatta iki senede bir

Dün gece..:gitme: Aşk acısı fena ağlatıyor adamı..mafoldumben

bugun sabahtan berı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

2 ya da 3 gece önce sanırım :gitme:
Allah ağlatmasın kimseyi :Saruboceq:

daha birkaç saat önce hüngür hüngür ağladım ya,
sinirlerim gevşedi sanırım bu ara..

canım ailem dizisinde
berkcan'ı okuldan almayı unuttular ya,
kapının önünde yalnız başına oturuyordu. milleti almaya geliyor aileleri. berkcan yalnız.
ben de genelde yalnız kalıyordum. servisle falan giden sosyete bebesiydim.
o yüzden üzüldüm. hüngür hüngür ağladım tv'nin karşısında..

öff yaa bu akşam ağladım..eşim yüzünden.
anneciğimle benim bebeklik fotoğrafımıda çerçeveletmiş diğer bir kaç fotoğraf gibi..tutamamdım kendimi görünce..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…