en son ne zaman affettim bilmiyorumm ama yaşadığım bu en son olayda kalbim çok kırıldı iremcim valla süründürmeden affetmicem
iremcim canım benim sevdiğim adam beni bir başkasıyla aldatmış ilişki yaşamış buyüzden süründürcem canım yoksa uğraşmam affettmem belkide hemen konuşur ufak bişi olsa ama ufak değil çok kalbim kırıldı çok üzüldümi inan her gece neden demekden kendimi alamıyorum sevmediğini bilmek çok acı veriyor
geçen gün annem bir makale verdi bana affetmekle ilgili.onu okuduktan sonra herkesi affetttim.hayatımda beni üzen kıran,hayak kırıklığına uğratan nekadar insan varsa hepsini affettim.onlar için değil kendim için affettim.özgür bıraktım kendimi.meğer o olumsuzlukların esiriymişim.rahatladım affetince.yazıda diyor ki:affetmek tekrar sevmek sarılamak görüşmek ,o kişinin hatasını silmek değil;sadece kendine yaptığın bir iyilik diyor yazıda.
affediyorum o insanları..affettiğimde; onları hatırladığımda; kızacak bişey kalmıyor.çok güzel bişey affetmek.özgüürüm artık.sayende annem..
canım o yazıyı burda bizimle paylaşsana,benim ve birçok kişinin ihtiyacı vardır buna sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?