En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

mucizem zevk meselesı tabıkı senın ilgini çekmemış olabılır ama ben ve betüş gercekten begendık

Sınav 10/8 çok güzel bi filimdi bence...Mutlaka gidilmeli
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Babel - Babil 10/3 yani bu film için iğrenç bile diyebilirim.. birkaç sahne dışında maalesef vasat...

da vinci şifresi ni izledim. hiç beğenmedim.
raydan çıkanlar ı izledim..jennfier aniston ve clive owen oynuyor.
bir adam karısını aldatıyor ve başına neler neler geliyor.. çok heyecanlı ve güzeldi..

Testere 3 ü İzledim bence gayet başarılı.
Birincisinde kurgu ve senaryo gayet iyiydi ikincisinde biraz sapmıştı olaylar.

bir geyşanın anılarını okumuştum vcd ye gelince izledim. ama kitabı okuyup izlemek sıkıntı verdi.
hokkabaz
sınav
testere 3 izlemeyi düşünüyorum

Eve Dönüş Ve Testere 3

Eve Dönüş Rezalet Bir Film Asla Gitmenizi Tavsiye Etmem...

ARKADAŞLAR BİDE CLİNK İZLEDİM MUHTEŞEM KOMİK GİTMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM:1yes2:

içerdeki adamfilmine 8 veriyorum güzel bir film
tepenin gözleri degüzel
ama korkuyu seven varsa
mumya evi ni tavsiye ederim 9 veriyorum
birde garez filmini tavsiye edecem ama ben çok gerildim ve tamamını seyredemedim hala cesaret edip izleyemedim tamamını gece olunca o kızın cıkardığı ses beni çok ürkütüyor:1shok:

birde garez filmini tavsiye edecem ama ben çok gerildim ve tamamını seyredemedim hala cesaret edip izleyemedim tamamını gece olunca o kızın cıkardığı ses beni çok ürkütüyor:1shok:

bende garezi izlemek istedim ama çoğunu izleyemedim gözümü kapatmaktan.

en son ilk aşk ı seyrettim.halit ergenç,in hoş diyebilirim sadece 10 üzerinden 6 verebilirim oda oyuncuların performans,ı için.

en son ilk aşk ı seyrettim.halit ergenç,in hoş diyebilirim sadece 10 üzerinden 6 verebilirim oda oyuncuların performans,ı için.

Ankem bende izledim İlk Aşkı ama ben çok beğendim çok güzel dugusal komedi tavsiye ederim arkadaşlar:1yes2:

Dondurmam Gaymak 10/6

tipik bir türk filimi.. gülünecek çok sahnesi yok, herhangi bi atraksiyon da yok.. gitmeye gerek yok yani...

en son gasıno royall ı seyrettım ben cok begendım sahneler muhtesemdı ılk seyrettıgım bond serısıydı bu arada

Köstebek 10/9 Gerçekten izlenesi bi film.. Polisiyeden hoşlananlara tavsiye ederim..

az önce THE HILLS HAVE EYES yani TEPENİN GÖZLERİni izledim. arada bi kaç dk sıkılma olabiliyor ama bunu kapatacak kadar atraksiyon var. çok güzel hikaye çekimde bi kaç ufak basitlik olmakla birlikte korku ve atraksiyondan hoşlananlara tavsiye edebileceğim güzel filmlerden....

The Hills Have Eyes
SinePuan: 7,3 432 kişi puan vermiş
Korku / Gerilim
Gösterim Tarihi
12 Mayıs 2006
Yönetmen
Alexandre Aja
Senaryo
Alexandre Aja , Wes Craven , Grégory Levasseur
Görüntü Yönetmeni
Maxime Alexandre
Müzik
tomandandy
Yapım
2006, ABD , 107 dk.

Oyuncular
Aaron Stanford (Doug Bukowski) , Kathleen Quinlan (Ethel Carter) , Vinessa Shaw (Lynne Bukowski) , Emilie de Ravin (Brenda Carter) , Dan Byrd (Bobby Carter) , Robert Joy (Lizard) , Ted Levine (Bob Carter)

Bob ve Ethel evlilik yıldönümlerini kutlamak için büyük bir aile tatili planlarlar. İki kızları Lynnve Brenda, oğulları Bobby, damatları Doug ve minik torunları ile unutulmaz bir Kaliforniya yolculuğu yapacaklardır.

Ancak onların mutluluk çemberi kurdukları karavanları ailenin diğer bireylerine aynı duyguları yaşatmaz. Lynn bebeği için endişelenmekte, diğerleri ise arkadaşlarından ayrıldıkları için zannedildiği kadar mutlu olmamaktadırlar.

Yine de tatil unutulmaz bir maceraya dönüşür. Mahsur kaldıkları ıssız çöl, Amerikan hükümetinin bir zamanlar yasadışı nükleer araştırmalarına ev sahipliği yapmıştır. Toz ve toprağın yanı sıra madenlere terkedilmiş, kana susamış mutantlar da hükümetten hatıra kalmıştır.

1977’de Wes Craven’ın beyazperdeye taşıdığı eser, bu sefer Alexander Aja’nın yorumuyla beyazperdeye yansıyor. Ancak Craven’ın şimdiden bir devam filmine yeşil ışık yaktığını ve hatta bu sefer yönetmen koltuğuna oturmaya da niyetlendiğini unutmayalım.

hafta içi KÖY(THE VİLLAGE) izledim,ilk başta fantastik bir korku filmi izlediğinizi zannediyorsunuz,ardından hayatın taa içinden şehrin içinden gelen insanların bir 'KÖY'deki yaşamlarını izliyorsunuz. mükemmel ötesi. biraz aşk-biraz cesaret,biraz bizim isteyip de yapamadıklarımız,biraz da korku....

The Village
SinePuan: 6,4 1163 kişi puan vermiş
Korku / Gerilim / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi
19 Kasım 2004
Yönetmen
M. Night Shyamalan
Senaryo
M. Night Shyamalan
Görüntü Yönetmeni
Roger Deakins
Müzik
James Newton Howard
Yapım
2004, ABD , 108 dk.

Oyuncular
Joaquin Phoenix (Lucius Hunt) , William Hurt (Edward Walker) , Sigourney Weaver (Alice Hunt) , Adrien Brody (Noah Percy) , Judy Greer (Kitty Walker) , Jayne Atkinson (Bayan Walker) , Liz Stauber (Beatrice) , Jesse Eisenberg (Jamison) , Frank Collison (Victor) , Cherry Jones , Fran Kranz , Brendan Gleeson , Michael Pitt , Bryce Dallas Howard (Ivy Walker)

Mutlu ve huzurlu görünen bir kasaba, aslında onu çevreleyen ormanın verdiği dehşeti yaşamaktadır. Ormanda, tam olarak ne olduklarını bilemeseler de onlara korku dolu bir yaşantı sürdüren yaratıklar vardır. Bu yaratıklar ve kasabalılar arasında garip bir tür anlaşma vardır, kasabalılar ormandan uzak durdukça yaratıklar da kasabaya bulaşmamaktadır.

Ancak bir gün, meraklı Lucius Hunt, ormanı keşfetmeye karar verir. Bu hareketi, taraflar arasındaki gizemli anlaşmayı bozacak ve yaratıkların kasabaya gelmesine sebep olacaktır.

6. His, Ölümsüz ve İşaretler ile gerilim ve fantastik öğeleri başarıyla birleştirerek büyük beğeni toplayan yönetmen M. Night Shyamalan, Village ile de hem türün meraklılarını, hem de kendi takipçilerini oldukça heyecanlı bir bekleyişe soktu

ikisini kıyaslayacak olursam,ikisini de kesinlikle önerebileceğim kaliteli filmler,köyün senaryosu ve çekimi daha güzel ve gerçekçi.köy 6 küsür ile düşük bir puan almış tepenin gözlerine göre.

kızlar eğer aşk filmi izlemek istiyorsanız şiddetle AŞK KUPASI'nı(FEVER PITCH) öneririm. harika ya... 10 üzerinden 9-10 veriyorum. (seks olmadan aşk filmi yapabilenleri tebrik ediyorum,en azından izleyebiliyorum):1closedeyes:

animasyon izlemek isterseniz 'BİR BÖCEĞİN YAŞAMI(A BUG'S LIFE) :içelim: çok şirin,çok tatlı... buz devri2den daha çok sevdim. :emir_bebek:

eğer komedi izlemek isterseniz kesinlikle 'DÜNÜRLER'(in-laws) öneririm. ilk versiyonu 90lı yıllarda çekilmiş,çok sevildiği için ikinci versiyonu çekilmiş 2003te. çok hoş. kesinlikle güleceksiniz ve filmin sonuna doğru sürprizle karşılaşacaksınız.:1yes2:

X