En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ferzan özpetek'in serseri mayınlar filmi. o kadar insani ve hoş bir filmdi ki mutlaka izleyin derim.
konusu şöyle:

Cantoneler, İtalya'nın güneyinde bir makarna fabrikasının sahibi olan, burjuvaziye mensup oldukça varlıklı bir ailedir. Bu gelenekçi ailenin erkek çocuklarından biri, Tommaso Roma'daki okulunu bitirir ve evine geri döner. Bu geri dönüş oldukça önemlidir çünkü Tommaso tüm ailesini bir arada toplayıp eşcinsel olduğunu açıklamaya karar vermiştir. Bu gerçeği erkek kardeşi Antonio'ya açıklar ve aile işlerini bırakıp yazar olmaya karar verdiğini söyler. Aile buluşması sırasında sırrını açıklamaya hazır olan Tommaso beklenmedik bir sürprizle başarısız olur. Erkek kardeşi Antonio da eşcinseldir ve bunu bizzat açıklar. Şimdi aileyi sıkıntılı zamanlar beklemektedir.

bende musallat 2yi izledim en son.korku filmi izlemek isteyenlere tavsiye ederim

bugün de ferzan özpetek'in kemerlerinizi bağlayın filmini izledim.
yeşilçam tadında, ama konu farklı işlenmiş. naif ve dramatik film isteyenlere öneririm.

konusu:

Antonio ile Elena, beraber "yasak" bir aşk yaşamaktadır, zira Elena'nın Giorgio adında iki senelik bir nişanlısı vardır. Sakin ve huzurlu yaşamı bir anda bu beklenmedik tutku karşısında alt üst olacaktır. Öte yandan, Antonio da Elena’nın en yakın arkadaşının sevgilisidir ve Giorgio'dan pek haz etmez. Öte yandan Fabio da Antonio’ya karşı kin beslemektedir. Aradan 13 yıl geçer, artık Elena ve Antonio evlidir ve iki çocukları vardır. Üstelik Fabio ile kurdukları iş yolunda gitmektedir. Fakat ikili birbirlerine karşı duygularını sınayacak, çok daha sert bir sınavdan geçecektir. Bu yaşamda artık ne pişmanlıklara ne insanı sınırlayan önyargılara yer olmayacaktır... Ferzan Özpetek'in aşkın ve tutkunun tehlikeli sularına daldığı son filminin kadrosunda Kasia Smutniak, Francesco Arca, Filippo Scicchitano, Elena Sofia Ricci, Carolina Crescentini ve Paola Minaccioni gibi yabancı oyuncular yer alıyor...

Son 1 haftada izlediklerim

Gerçege çagrı colin farrell oynuyor.bilimkurgu aksiyon gerilim .çok harika bir film .çok begendim.tavsiye ediyorum

Sıradışı izledim sandra bullock oynuyor gzel bir film oda.

Cehenneme 2 adım.korku filmi süper

J.c.v. damme filmi cehennemde .oda harika

Yori boykanın oynadgı evrenin askerlerh de gzel di.
Of esim yüzümdn ben de artk dövüş aksiyon hastası oldum

Çok duyduğum 3 İdiots u izledim sonunda, pek ağlaklar biraz bana da geçti
Övgüleri hakediyor : ) (Şu doğum kısmı biraz fazla geldi sadece.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…