• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Bunu izledim, güzeldi :31:

$Aska-Ruhunu-Kat-1280214637.jpg

The Classic
Güney Kore filmi tavsiye ederim çok etkileyiciydi
Bizim Yeşilçam filmleri gibi :34:

$46917.jpg

Aki Kaurismaki - Geçmişi Olmayan Adam

Birey-Devlet ilişkisini irdeleyen bu Fin filmi, Kaurismaki'nin en sevdiğim filmlerinden biri olmayı başardı.

Adrien brody the experiment 2010
Çok harika bir film.insanların fırsat bulduklarında nekadar degşblcgni gösteren alman yapım psikolojik gerilim filmidir.izlerken sinirlerin bozulabilir:))

Amazing Spider Man 2

Marvel filmlerini sevenler için güzel :)
Bence ilk Spider Man serisinden daha güzel.

mezarına tüküreceğim.. gerçekten harika bi film.. filmdeki 4 erkeğin ne kadar azgın yaratık oldugunu onların tecavüzüne uğrayan kadının onları alt ettiği anlatılıyo. çok güzel öldürüyo sapık herifleri. tavsiye ederiimm :34:

Upside Down (Aşkın Çekimi).Bilim-kurgu aşk ikilisini seviyorsanız bu filmi de çok seversiniz. :) Çok orijinal bir konusu var.

Konusu:
Mütevazi bir hayat sürdüren adam hayatta tutunabilmek için çaba gösterirken geçmişte tanıştığı başka dünyadan gelen Eve ismin bir kızı aklından çıkarmamaktadır. Çocuk yaşta flör halinde giden ilişkileri zaman içerisinde aşka dönüşerek imkansız bir olayın başlangıcı olmuştur. Adam günün birinde televizyon izlerken Eve'yi görünce onu ulaşabilmek için karşısına çıkan engelleri aşmak zorunda kalacaktır.
Upside-Down-Affiche-France1.jpg

Fragmanı

Lucy - Fena değildi. Hikaye çok da orijinal değil ama görüntüler ve müzikler çok başarılıydı. Scarlett ın oyunculuğu ise hayal kırıklığı.

lucy-1407479196.jpg

Ben psikolojik -suç türünd e Alman yapımı the experiment (2010) tavsiye ediyorum.adrien brody oynuyor.bir deney de insanların ellerine fırsat geçtiklernde ne derece tehlikeli olblcgni gösteren bir film.tavsiye ederim bakış açısını degstrecek bir yapıt bna göre

Masa 21. Şimdi izledim ve bütün asabım bozuldu. Psikolojimi alt üst etti film resmen. Kesinlikle izleyin derim.

Aynı yıldızın altındayı izlemiştim fena değildi

Hırçın sevgilim :) bugün işyerimde izledim kesinlikle tavsiye ediyorumm

6. His filmini izleyen var mı ? Tavsiye eder mi ? Merak ediyorum. İzlesem mi ?

Back