En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

haa bir de nasıl unuturummm
harika bir dram filmi
içimdeki yangın..
etkisinden kaç gün çıkamamıştım..
şiddetle tavsiye ederim..

en son sinemada patlak sokaklar' a gittim ve inanılmazz komikti tavsiye ederimm :) son izlediğim film ise 'pardon seni seviyorum'.Bu film de çok tatlı ve eğlenceli :)

Moment To Remember-Hatırlanacak Bir Anı..askin olmadigina kendimi inandirdigim donemde izledim ve bir daha kendimi boyle kandirmamaya karar verdigim bir film! ask her daim var.Bu filmi izlemediyseniz cok sey kacirdiniz derim:) hic boyle essek gibi agladigimi bilmiyorum

Bunu izleyip de ağlamayan var mı acaba Bir hafta burnumu çekmiştim

perfume : kokulara zaafı olan biri olarak bu filme bayıldımm, tabii filmdeki kadar psikopata bağlamış değilim tek kelimeyle mükemmeldi. istanbuldan edirneye gelirken izledim, beni yol tutar, nasıl geldiğimi anlamadım şiddetle tavsiye edilir

28 gün sonra
28 hafta sonra
: ben normalde korku filmi izleyemem, fakat bu filmler korkudan çok bilim kurgu ve psikoloji ağırlıklıydı, müzikleri dehşet güzel

one day: dram romantik. 20 yıl boyunca her yılın 15 temmuz gününde görüşüyolar, fakat olaylar biraz birbiriyle kopuk. hele son sahnesinde kafam karıştı. filmden çıkardığım en güzel sonuç, önce arkadaşlık, sonra aşk. sevgilimiz/eşimiz her şeyden önce bizim en iyi arkadaşımız olmalı ki bu olduktan sonra aşkın sonuçları cinsellik vs. çok daha anlamlı oluyor.

Son düzenleme:

o kadar çok duydum ki bu filmi ama bi türlü nette bulamıyorum
lütfen yardımcı olun arkadaşlar
bu akşam eşimle bu filmi izlemek istiyorum hangi sitede bulabilirim

Ben de bu filmde ağladığım kadar ağladığımı hatırlamıyorum hayatımın hiçbir evresinde. O derece çok ağlamıştım.
Kusursuzluk örneği.

Windstruck. Bunda baştan sona ağladım. :s Fenaydı. Çok güzel ama. Bunun öncesinde My Sassy Girl izlenmeli. Onunla bağlantısı var çünkü.

Son düzenleme:
Mommo-Kızkardeşim
Güzel bi filmdi,hiç sıkılmadan izledim,gözyaşlarımı da tutamadım.

Intouchables

2011 yapımı, Fransa'da son derece zengin fakat sağlığını kaybetmiş boynundan altı felçli bir adam ile fiziksel sağlığı yerinde fakat fakir bir adamın buluşmasını izliyoruz, gerçek hikayedir ve kişiler de hala yaşamaktadır. Komedi ve hüzün bir arada

http://www.imdb.com/title/tt1675434/

burdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine hasta la vista yı izlemeye başladım ilk partı izledim ikinci part açılmadı pek çok site denedm ikinci ve sonraki partlar açılmıyor
nerden izleyebilirim
eskiden filmizle.com dan izlerdim filmleri şimdi kapanmış bi site tavsiye edin lütfen

dün gece esımle çatı katı nı ve
straw dogs u ızledık...

gerıldık mı hayır... sadce belırteyım aıleyle ızlemeyın

farklı hayatları anlatan filmleri seviyorum empati kurmamı sağlıyor
görme engelli birinin veya felçli bi kişinin hayatları mesela.
otistik olan temple grandin in hayatını anlatan film çok güzeldi mesela ilgiyle izledim gözümü dahi kırpmadan

bildiğiniz bu tarz filmler var mı önerebilir misiniz

içimdeki deniz i tavsıye ederım ozaman

içimdeki deniz i tavsıye ederım ozaman

teşekkürler
izlememiş olsam ve şu an izleseydim keşke
harika bir filmdi hayata Ramonun gözünden bakmamı sağlamıştı
zaten film izlemenin en sevdiğim yanlarından biri hayata farklı karakterlar aracılığıyla farklı pencerelerden bakabilmek.

başka bir önerin var mı?

Son düzenleme:

rıca ederım genel olarak gerılım fılmlerı ızlerız o konuda cok genıs bırıkımım var dıyebılırım ama dram tarzında cok fazla yok...
aslında umudunu kaybetme fılmıde cok hos bır dram... ızledınmı

evet canım izlemiştim
zevklerimiz uyuyor önerdiğin iki filmi de çok severek izlemiştim

yaratıklı korku filmlerinden hoşlanmam ama konusu olan psikolojik gerilimleri severim ama şu ara evde çok yalnız kalıyorum izleyemem çok etkisinde kalıyorum

ruh cın seytan yaratık zombılı fılmlerı asla ızlemeyız aynen canım... butun serı katıl fılmlerını ızlemısımdır mesela onları onerebılırım cokta korkucagını sanmam cani yı ızleyebılırsın mesela sadce gerılırsın bıraz

bu aksam erkekler aglamaz ve siyah kuguyu ızlemeyı planladık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…