bende izledim onu begendim,cok eglenceliydi birde erkekler kendilerine nasil hayran birakiyorlar ozellikle tom hardyiyi olan kazansını izledim gecen gün ben begendim tavsiye ediyorum :)
Moment To Remember-Hatırlanacak Bir Anı..askin olmadigina kendimi inandirdigim donemde izledim ve bir daha kendimi boyle kandirmamaya karar verdigim bir film! ask her daim var.Bu filmi izlemediyseniz cok sey kacirdiniz derim:) hic boyle essek gibi agladigimi bilmiyorumEki Görüntüle 448690
Moment To Remember-Hatırlanacak Bir Anı..askin olmadigina kendimi inandirdigim donemde izledim ve bir daha kendimi boyle kandirmamaya karar verdigim bir film! ask her daim var.Bu filmi izlemediyseniz cok sey kacirdiniz derim:) hic boyle essek gibi agladigimi bilmiyorumEki Görüntüle 448690
farklı hayatları anlatan filmleri seviyorum empati kurmamı sağlıyor
görme engelli birinin veya felçli bi kişinin hayatları mesela.
otistik olan temple grandin in hayatını anlatan film çok güzeldi mesela ilgiyle izledim gözümü dahi kırpmadan
bildiğiniz bu tarz filmler var mı önerebilir misiniz
içimdeki deniz i tavsıye ederım ozaman
teşekkürler
izlememiş olsam ve şu an izleseydim keşke
harika bir filmdi hayata Ramonun gözünden bakmamı sağlamıştı
zaten film izlemenin en sevdiğim yanlarından biri hayata farklı karakterlar aracılığıyla farklı pencerelerden bakabilmek.
başka bir önerin var mı?
rıca ederımgenel olarak gerılım fılmlerı ızlerız o konuda cok genıs bırıkımım var dıyebılırım ama dram tarzında cok fazla yok...
aslında umudunu kaybetme fılmıde cok hos bır dram... ızledınmı
evet canım izlemiştim
zevklerimiz uyuyorönerdiğin iki filmi de çok severek izlemiştim
yaratıklı korku filmlerinden hoşlanmam ama konusu olan psikolojik gerilimleri severim ama şu ara evde çok yalnız kalıyorum izleyemem çok etkisinde kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?