En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Asghar Farhadi'nin Bir Ayrılık adlı filmine gittim en son...Suç ve suçlu kavramını günlük yaşamın içinde sorgulatan, yargı ve ceza sistemlerinin, ekonomik düzen ve sosyal yaşam içindeki insani sorunları çözme yeteneksizliğini düşündürten etkileyici bir filmdi...

Behzat Ç. çok güzeldi ya ben beğendim arkadaşlar size de mutlaka tavsiye ederim Erdal Beşikçioğlu da diğer oyuncular da harika performans sergilemişler zaten ben diziyi de çok seviyorummm..

Behzat Ç. çok güzeldi ya ben beğendim arkadaşlar size de mutlaka tavsiye ederim Erdal Beşikçioğlu da diğer oyuncular da harika performans sergilemişler zaten ben diziyi de çok seviyorummm..

canım bende bayramın son günü gitmek istiyorum fakat kardeşimi götüreceğim.çok şey sahneleri varmı.çocuk utanıyor öyle filmlerde

Anadolu Kartalları... Gittiğime değdi... Beklentilerim çok yüksek değildi açıkçası, beğenmeyeceğimi bile düşünmüştüm. Ama filmden çıktığımda demekki yapılabiliyormuş dedim.... Çok güzel filmdi tereddütsüz tavsiye ederim.

behzat ç..süperdiii çook orjinal ve eğlenceliydiiii herkese tavsiye ederimm :)

The classic'i izledim az önce , kore yapımı
Beğenmedim , izlerken şu olacak filan diyordum
Yani konusu basit , film insanı boğacak kadar uzundu bide
tasiye etmem , izlemeyin..
Boşa zaman kaybıydı benim için...

Benim 5 Kere İzlediğim Bir Film Az önce Yine izledim Bna Göre O kadar MUhteşem ama ilk izlenimi yazıcam

BAŞLANGIÇ..(Filmin adı)

Gece gösterimine muhtemelen uyuyakalırım diye sırf gitmek için gitmiştim.Tek kelimeyle muhteşemdi.Çok etkilendim izlerken uyudum ve hala uyanmadım diye şüpheleniyorum bulun,izleyin ayrıca Uzundur başyapıta rastlamıyordum..Bu iyi geldi..:)

en son maymunlar cehennemi: başlangıcı izledim. güzel bir filmdi. izlenilmesi gerek diye düşünüyorum.
filmden sonra maymunlara karşı bakış açım çok değişti

en son maymunlar cehennemi: başlangıcı izledim. güzel bir filmdi. izlenilmesi gerek diye düşünüyorum.
filmden sonra maymunlara karşı bakış açım çok değişti

kesinlikle katılıyorum çok farklı ama maymunlar cehennemi 1 ve 2 yide izleyin derim o zaman çok daha anlam kazanacaktır emin olun

Ben en son Dedemin İnsanları filmini izledim. Muhteşemdi . Oyunculuk, senaryo, hikaye hepsi harika. Çok beğendim

dedemin insanları gerçekten muhteşemdi bir an bile sıkılmadan izledim hem çok keyifli,eğlenceli hem de duygusal bir filmdi.Mutlaka gidin izleyin derim arkadaşlar.
Beni unutma filmini de beğendim ama sonunu güzel bulmadım havada kalmış gibi geldi.

canım bende bayramın son günü gitmek istiyorum fakat kardeşimi götüreceğim.çok şey sahneleri varmı.çocuk utanıyor öyle filmlerde

canım kusura bakma ancak yeni girdim bugün gördüm mesajını artık gitmşsinizdir herhalde ben geç kaldım biraz cevapta küfürlü film bir sahnede biraz müstehcen.

dün MUSALLAT2 gittim tavsiye ediorum türklerin yaptığı en ii korku filmi diebilirim başından sonuna kadar korku oyuncularda gayet iyiydi...

law abiding citizen(adalet peşinde)-pek tarzım olmasada gerçekten çok güzel düşünülmüş harika bi film.(ps I love you filminden hatırlayacağınız 'gerard butler' oynuyor:)

Blue valentine-Biraz ağır gelebilir ama beni çok etkilemiştir.Ryan gosling

crazy,stupid,love -güzel bir romantik komedi,ben çok keyif aldım :)

biraz geç izlemiş olabilirim ama :26:
black swan ve başka dilde aşk
harika içeriğe sahip filmler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…