Thor - beğenmedim, yanlız erkek oyuncu kıvanç tatlıtuğa mı benziyo ne
erkek oyuncu çok kötüydü, filmde çok sırıtıyordu, ha şu bahçedeki ağaçtan ses çıkmış ha bu adamdan.. Natalie Portman'ın oyunculuğunun yanına bu mu layıktı yani( mitolojiyi çok severim, film de hoşuma gitti ama baş karakter böyle olmamalıydı, yani artık oyunculuğa hiç bakılmayacak mı, bir erkeğin vücut çalışması sarı saçları mavi yeşil gözlerinin olması, 1.90 üstü olması Thor karakteri için yeterli olamaz.. ya da bir kahraman için.
merhaba arkadaslar ben yıllar once bir film izlemiştim ve adını bulamıyorum.yaklasık 1 yıldır arıyorum ama bulamadım.Filmin konusu soyleydi:
basrol bayan kucukken bir falcıya gidiyor.Ve falcı kıza ilerde su su isimli biriyle evleneceksin diyor.yıllar geciyo ve kız o ismi bulamıyor.Evlenmek üzereyken bi telefonda o ismi duyuyo ve arkadasını alarak italya sanırım oraya gidiyor.bunu konuşurken yabancı bir adam dinliyo ve kendini o isimde tanıtıp kızla ask yasıyo.kız sonra gercegi ögreniyo adama asık oldugu halde gidiyor.ve havaalanında aradıgı isim anons ediliyo ve bakıyoki cok tipsiz biri falan filan adama geri donuyo boyle romantik komedi bi filmdi ya lütfen biri ismini bulsunn
pinaran yaa onunde saygıyla egiliyorum helal olsun ya sanaaaaaa71: :79::79::79::79: cok saollll
merhaba arkadaslar ben yıllar once bir film izlemiştim ve adını bulamıyorum.yaklasık 1 yıldır arıyorum ama bulamadım.Filmin konusu soyleydi:
basrol bayan kucukken bir falcıya gidiyor.Ve falcı kıza ilerde su su isimli biriyle evleneceksin diyor.yıllar geciyo ve kız o ismi bulamıyor.Evlenmek üzereyken bi telefonda o ismi duyuyo ve arkadasını alarak italya sanırım oraya gidiyor.bunu konuşurken yabancı bir adam dinliyo ve kendini o isimde tanıtıp kızla ask yasıyo.kız sonra gercegi ögreniyo adama asık oldugu halde gidiyor.ve havaalanında aradıgı isim anons ediliyo ve bakıyoki cok tipsiz biri falan filan adama geri donuyo boyle romantik komedi bi filmdi ya lütfen biri ismini bulsunn
daha önce yazıldımı bilmiyorum ama son zamanlarda en beğendiğim filmlerden biri bu : İNCİR REÇELİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?