En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

geçen hafta vizyonda ÇAPKIN'ı izledim.Ashton Kutcher oynuyor ii değildi. Bence ben pek sevmedim.Zaten Ashton Kutcher'in en iyi filmi kelebek etkisiydi gerisi de boş bence

dün children of men yani son umut filmini izledim
ve çok hoşuma gitti.bazı sahneler insana sanki oradaymışsın gibi bir his yaşatıyor
dram ve aksiyon filmi

Eklentiler

• $3021_531882941_SON%20UMUT.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 48
son 1 ayda izlediklerim sondan geriye :
eyvah eyvah 2 izlenmeli.....
güliverin gezileri süper çocuk filmi bizler içinde komedi......
megazeka çocuk animasyon ....
rapunzel vizyondamı hala bilmiyorum heryerde kızlar için muhteşem ....
winx club klasik vazgeçilmezi kızların....
sinema emeklerin buuştuğu alınterinin hazzından doğan 2 saatlik deşarjz yönteminiz olsun sanata katkımız olsun ki kaliteli yapımlarımız için :)

kızlar*felaket*fılmı*onerısıolan*varmı*yarından*sonra*2012-tarzı

prenses sana geçen gün izlediğim children of men (sonmut) filmini önerebilirim.dram ve aksiyon filmi
ya da poseidon'dan kaçış ve ya 2008 yapımı cloverfild (canavar) var o da güzel

ama izlemişsindir sen bunları ya:))

Son düzenleme:

gözlerindeki sır isimli filmi izledim geçenlerde, şiddetle tavsiye ederim. tam bir görsel şölen. 2010 yılı en iyi yabancı film ödülüne de sahip bir film.

127 saat filmini de öneririm henüz vizyona girmedi. sinemada izlenmesi gereken bir film.

mary ve max de süper bir animasyon. çocuk animasyonu zannedebilirsiniz ilk başta bence başına bakıp izlemekten vazgeçmeyin. ha bir de yalnız hissettiğiniz zaman izlemişseniz ağlayabiliyorsunuz.

The Cloverfield filmini ben de tavsiye ediyorum. El kamerası ile çekilmiş, kaliteli bir film. Rec gibi, el kamerası metodlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…