En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

boş ev benim de ilk 10 filmim arasındadır. kim kiduk filmlerini seviyorum bazıları çok sarsıcı oluyor.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

Sabırsızlıkla beklediğim finalin ilk bölümü, serinin en güzel filmiydi diyebilirim. Büyük bir haz ve keyifle izledim hiç bitmesin istedim.Mutlaka gidin sinemada izleyin.

paranormal ennıtyy gerlim korku ve gercek hayattn alınan bir fil biraz korkunç tavsiye ederim korku filmi esevenlerer

Recep İvedik 3; ne gereksiz bir film ya, gitti 1.30 saatim boşa..

Session 9; izlesenizde olur, izlemesenizde..

"BOS EV" izledim.. harikaydi.. tavsiye ediyorum izleyinnnnnnnnn
sessiz sakin derin bir filmdi

bu filmle ilgili çok hoş bir anım var paylaşmak istedim.
arkadaşımla izlemiş, cd'yi bilgisayarda unutmuşuz. Babamın müzik cd'si de bilgisayarda hep durur. Sabah kahvaltıyı hazırlıyoruz, babam kendi müziği diye direk bunu açmış. Biz kahvaltıyı oturduk bitiriyoruz. Babam nerde.. İçerden ses yok.. Neyse kalktım baktım, adam dalmış film izliyo. Güzel filmmiş bu ya dedi gülmekten öldüm:))
Adamın ingilizcesi yok, sinema filmlerini de takip eden bir tip hiç değil, zerre ingilizcesi yok ama film de diyalogsuz zaten:))

en son vay arkadası izledim ama pek beğendiğim söylenemez.nasıl basladı nasıl bitti anlayamadım. amaçsızdı. ondan önce new york'ta beş minareyi izlemiştim. çok beğendim. herkese tavsiye edeirm.

dün gece işkence odasını izledim

çok sıkıldım başlarda ama sonraya doğru film güzelleşti
ama filmin ana teması çok saçmaydı bence
filmi izleyen anlar:))

Eklentiler

• $Martyrs-Iskence-Odasi-Divx-Altyazi.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
The Kids Are All Right; değişik bir filmdi, izlettirdi sonuna kadar ne kadar uzun olsada.

Buried; bir mekan ve bir insan vardı filmde ama bu yanıltmasın sizi, Ryan Reynolds oyunculuğu olağanüstüydü. Ne anlattıysa aynısını yaşadım. Anlatıcak laf bulamıyorum, muhteşemdi. Kesinlikle izleyin..

gözlerindeki sır...muhteşem bir film durağan uzun ama sürükleyici roman tadında ben bir flilm kurduyum...kesinlikle izleyin diğer romantik filmlerden çok daha farklı...

dün gece işkence odasını izledim

çok sıkıldım başlarda ama sonraya doğru film güzelleşti
ama filmin ana teması çok saçmaydı bence
filmi izleyen anlar:))

bazısahnelerde
anlamsızlıklarda
vardı
mademkımseyoktu
sırtındakı
cızıklerıkımyaptı
soruısaretlerıvardıı
amasonadogruguzeldı
helefınalldekıdurumunasıldıama

bazısahnelerde
anlamsızlıklarda
vardı
mademkımseyoktu
sırtındakı
cızıklerıkımyaptı
soruısaretlerıvardıı
amasonadogruguzeldı
helefınalldekıdurumunasıldıama

kızın mı finaldeki durumu:26:
ya evet saçma yerleri vardı
ama şu şey bölümleri çok sıktı beni.adam geliyor dövüyor,kadın geliyor yemek yediriyor.hep aynı ya
sonu farklıydı diğer filmlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…