En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Inception (2010)

Hollywood sinemasının kafa karıştıran aksiyon yüklü ve içine aşk serpilmiş filmlerinden . Senaryo ve kurgusu matrixi hatırlatan ama malesef ki matrix gibi izleyeni içine alamayan bir film.

sıkı bir robert de niro hayranıyımdır ...edwart norton da beğendiğim oyunculardan geçenlerde sinema solununda bu filme giremediğim için çok üzülmüştüm
bende kadroya aldanacaktım ...film görecelidir herkeste farklı tat bırakabilir ama
amacı yoksa genelde aynı etki bırakır.
demekki dvd de felan izlesem daha iyi olacak teşekkürler

Harbiden kızlar bu Stone neydi öyle ya bende kadroya güvenmiştim =) tam bir hayal kırılıklığı =)

Son düzenleme:
Harbiden kızlar bu Stone neydi öyle ya bende kadroya güvenmiştim =) tam bir hayal kırılıklığı =)

filmi izlerken kafamı duvarlara vurmak istedim bu kadar saçma bu kadar gereksiz bukadar iğrenç bir film olmaz sırf hadi film çekelim içinede bi kaç ünlü koyalım izlensin mantığıyla yapılmış bir film ben hayatımda bi filmdn bukadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum parama zamanıma acıdım resmenbi insana eziyet etmek istiyosan bağla sandalyeye aç bu filmi defalarca izlesin daha büyük işkence düşünemiyrm

en son biraz önce yani bu filmi izledim.
güzeldi:))
bu aralar animasyonlar ilgimi çekiyor:)

Eklentiler

• $imagesCA893Q79.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
"Yukarı Bak" gerçekten çok güzel bir animasyondu daha önce seyretmiştim..

Rosso come il cielo (2006)

Pek keşfedilmemiş gizli hazinelerden bu film. Üstelik gerçekte bir hikaye . Mutlaka izlemeli...

Dün 30-40 dakikasını izledim sonrasında dikkatim bir şekilde dağıldığı için yarıda kesip bırakmak zorunda kaldım :26: sana ne dicem kanka çocuk görme yetisini nasıl kaybediyor onu anlamadım:/ yani o tabanca neresine geldi :44:

Son düzenleme:
new york ta beş minareyi izledim
evet sonu tahmin edilen bi son
daha iyi bi film beklemiştim ama fena değil izlenebilir

Bu akşam dönüyorum tatlım, artık eşimle beraber izlerim.

İlk filmini de izlememiştim onu bulamadığım için bunu aldım. Onuda bulursam izlerim. Devam filmi mi peki?

ben etkisinde kaldığım,sevdiğim filmleri tekrar tekrar izlerim ama bunda tekrar izlemedim ne demek istediğimi anladın:)
hatırladığım kadarıyla devam filmi değildi.filmin başı,ortası bir de sonu aklımda kaldı zaten
izlemiş olsaydın açık açık yazardım:)
sen yine 1.filmi bulmaya çalış.(yakın olsaydık birbirimize)ben de var göndereyim izle derdim:))[/QUOTE]

Anladım anladım tamam panik yok. Arşiv yapıyorum evde zaten ilkini bulmazsam ayıp olur sonra.
[/QUOTE]

canım benım hayırlı yolculuklar tatlım
yoktum burda gelmısısndır sanırımm umarım ıyısındır hayatım
baska ne fılmlerı aldın canım

Kankaaaaaaaaaaaaaa bugün Saw 7 izlemeye gittiğimde bunu gördüm aslında ben değil sevgilim liv şu afişe baksana senin arkadaşının nicki değil miydi dedi İzmirde olsaydın Çağan ırmağın filmine birlikte giderdik .

Bu arada şu an vizyonda değil gelecek programların içindeydi.

The Sorcerer's Apprentice; inanılmazdı, baştan sona gözümü kırpmadan izledim..

Eat Pray Love; çok güzel filmdi. İşallah kitabınıda okuyacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…