En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün sinemada izlediğim bir film kendisi adı Deney,bilim kurgu tadında ilgilenenlere duyurulur,kaçırmayın demiyorum ama iyi vakit geçirebilirsiniz derim bayanssulusmile

başlangıç ı tavsiye ederim pür dikkat izlenen bir film
sakın dikkatinizi başka şeylere vermeyin izlerken:)

bence de başlangıç çok güzel ve uzun bir film:) fantastik film sevenler için avatarı da öneriyorum

bende merak ettım baslangıc ı
korkumu gerılım mı maceramı nedır acaba..bilmiyorumkismile

Gerilim/ aksiyon/ psikolojik/ gizem=))

Tek bir türle sınırlanmayacak kadar çeşitlilik içeren, bilinçdışında dolaşan, rüyalarla gerçeğin sınırını muğlaklaştıran ve akılda bir sürü soru bırakan felsefi temeli de olan müthiş bir düş gücünün ürünü.

hımm.guzelmıs..ama dıkkat vermek lazım galıba..
kelebek etkısı nı seyrederken bır kaç yıl once kendını vermeden ızledım hiç bır sey anlamadım..
kelebek etkısınıde begenmemıstım..
ama baslangıç denıycemm..

bence de başlangıç çok güzel ve uzun bir film:) fantastik film sevenler için avatarı da öneriyorum

anladımmm..
onu çookkk begendımm..
alıs harıkalar dıyarındayı seyrettık ..
oda guzeldı ama avatar kadar surukleyıcı degılldı bence..:1closedeyes:

alıs harikalar diyarında cok begenmiştim ben
en son splice(deney) filmini izledim
baslangıcı gidisatı cok güzeldi ama ben enson sahneyi begenmedim
yani ne biliyim gereksiz geldi bana daha farklı bitebilirdi
bulabilirsem başlangıç filmini izliycem en kısa zamanda

Son düzenleme:

alt yazılı oldugu için izleyip izlememe konusunda kararsız kalmıştım .İzlemeye karar verdim . Konuşmaları basta kaba geldı Film sonradan ilgili cektı .
Çok duygulandım oturdum agladım (((

"INCEPTION" cok güzledi elimde patlamis misirlar kaldi yiyemedim filmi kacirmayayim diye. Rüya icinde rüya, anlamasi zor olsada güzeldi, ilgincti.

geçen sene Deja-vu filmi vardı onu izlemiştim o güzeldi.etkileyiciydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…