En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Vicky Cristina Barcelona'yı izledim..Beğendimmi beğenmedimmi karar veremedim.Komik bi senaryosu var ama gerek oyuncular, gerek mekan gerekse kullanılan müzikler çok iyiydi.

filmi izlediğimde heath ledger'dan gözlerimi alamadığım gibi 1 hafta arayla da ikinci kez izlemiştim. yaratıcı hayalgücü arayanlar için kesinlikle güzeldi bu film canım.

ve bir başka johnny deppli film: death man ; biraz önce izledim; çok ağır ilerleyen, aksiyondan uzak konusuna karşın filmden kopmadan, sıkılmadan izledim ben; siyah-beyaz bir modern film alternatifi olarak izlemenizi öneririm; ki filmin yönetmeni aynı zamanda a night on earth ve coffee and cigarettes filmlerine de yönetmenlik yapmış; 3'te 3 diyorum ben kaydirigubbakcemile5

Remember Me. Bugün öğlen izledim, gözlerim doldu. Çok hoş, yumuşacık bir film. Tam benim tarzımdı.tavsiye ederim.

BÜŞRA

konusu çekimler diyaloglar sıradan türk filmi önyargısını yıkıyor. bence güzel bir film olmuş
içimizden bir film :)

en son pers prensini izledim 10 üzerinden 9, bence konu ve çekimler çok güzel izlemeye değer =)

bugün 28 hafta sonrayı izledim çok güzeldi etkilendim
daha önce 28 gün sonrayı izlemiştim o da güzeldi
ama bu çok çok daha güzel
gerilim sevenlere tavsiyem duygusalda hm
serinn 3 filmdi de geliyormuş 28 ay sonra 2011 de vizyonda
onu kesinlikle sinemada izleyeceğim

kompleksli insanların ne kdr kötü olabileceğini gösteriyor
gercek bi yasam öyküsü cok trajik

Farklı bi senaryo izlenmeye değer bir film..

After.Life

ejderha dövmeli kız

macera ve aksiyon severler için güzel bir film. aykırı sahneler de cabası :)

ve gezegen 51

animasyonlara karşı koyamıyorum bayılıyorum hepsine :ecrin_bebek: yine çok güzel bir animasyon film severek izledim kaydirigubbakcemile5

the notebook.
bayıldım... bayıldım! Kesinlikle izlenmesi gereken filmler listemde yerini bulduu.ağlattı da beni, hiçbir filmde bu kadar kendimi bulmamıştım. kendi filmimi izledim sanki.

Belki eski bir filmdir ama ben yeni izledim.
Milyoner, güzeldi.Tavsiye ederim.
Ama yemek yerken izlemenizi hiç tavsiye etmem.

tv de yayınlanmıştı ,
bana çok sıkıcı gelmişti sonuna kadar izleyememiştim.. :)))
ama sinemada izlesem belki severdim bilemiyorum :))

Hadi ya, epeyce eskiymiş desene :)
Sinemayla filmle tv. ile hiç aram yoktur.
O yüzden ne izlersem kar hesabı benimki :)

Little Miss Sunshine

Eğlenceli bir yol hikayesi. Güzellik yarışmasına katılmak için ailesiyle( 15 yaşında Nietzsche tutkunu, konuşmama yemini etmiş, kimlik arayışındaki ağabey, eşcinsel intihara meyilli dayı, arıza bir dede, başarıyla kafayı bozmuş bir baba) yola çıkan küçük bir kızın öyküsünü anlatan film karakterleri yansıtmaktaki başarısıyla dikkat çekiyor. Güzellik yarışmalarının da eleştirisi olan filmin soundtrackı da çok başarılıydı.

Gökten üç elma düştü.
Özellikle erkeklerin ne kadar pislik olduğunu bir kez daha gözümüze sokması açısından güzeldi. Bir de hayatın acımasızlığını görebiliyoruz izlerken. Oyunculuklar da müthiş. Bennu Yıldırımlar bir fahişeyi canlandırıyor. Dizilerde gördüğümüzden farklı yani.

Inception

Kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt. Nolan'ın 10 yılda senaryosunu tamamladığı film gerçekle rüyaların ve rüyaların içeriği bilinçdışının iç içe geçtiği bir bilim-kurgu.

aşkın kitabı... tarihi sahnelerden hoşlanıyor aynı zamanda romantik bi film arıyorsanız tavsiye ederim =)

''Inception'' yani ''Başlangıç'' filmini izledim.Filmin ilk dakikasından son dakikasına kadar sıkılmadan izledim. Filmin sonunda havada kalan sorular olmasaydı daha iyi olurdu ama,
sanırım yönetmenin amacı da buydu. Herşey gerçek mi yoksa rüyamıydı?

the notebook.
bayıldım... bayıldım! Kesinlikle izlenmesi gereken filmler listemde yerini bulduu.ağlattı da beni, hiçbir filmde bu kadar kendimi bulmamıştım. kendi filmimi izledim sanki.
Eğer izlemediysen, ''Not: Seni Seviyorum'' filmini izle canım. Notebook'u beğendiysen
bunu da beğenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…