En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

sherlock holmes ı aldım izlemek için..bakalım nasıl bişeymiş :))
önerdiler ama konusuna bakmadım okdr merak ettim yani

pati sherlock holmes çok güzel bir film biz bugün ailecek srek izledik çok güzeldi bence serinin en güzel 2. filmi olmuş kaydirigubbakcemile2

pati sherlock holmes çok güzel bir film biz bugün ailecek srek izledik çok güzeldi bence serinin en güzel 2. filmi olmuş kaydirigubbakcemile2

3 boyutlu dimi :)) bende gtcektim de son anda hava güzel gezelim bare dedik kaldı öle..
güzelse bak kesn gtcem boş anımda kaydirigubbakcemile5

Shrek ve Unthinkable'ı izledim.

Shrek forever afterın yıldızı çizmeli kedidir; kesinlikle çok tatlı, filmin konusu vasat, kediden sonraki yıldızım eşektir

Unthinkable Samuel L. Jackson hayranları için kaçırılmayacak bir fırsat, demedi demeyin, izleyin. tipik amerikan paranoyası bu kez de araplara karşı; ideolojik yapısı tartışmaya çok açık bir film olmakla beraber soluksuz izletiyor; başarılı.

Demin bunu izledim. Gerilim sevenlere tavsiye ederim. Fakat o kadarda gerilim değil hatta bana göre hiç değildi. sempatiksalakcinni Can sıkıntısı işte n'aparsın. sempatiksalakcinni

pazar günü pers prensini izledim
çok güzeldi tavsiye ederim
yalnız hep savaşlı silahlı sahneler olduğu için sürekli gürültü benim biraz başım ağrıdı
geç gitmiştim bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…