En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bir film bu kadar mı etkileyici ve güzel olur senağlamasenağlama

dün piyanist filmini seyrettim çok eski bi film evet ama bir türlü izlemek kısmet olmamıştı dün baştan sona kadar ilk kez izledim ve çok etkilendim ateş böceklerinin mezarlıkları kadar etkiledi beni

Kız Kardeşim Mommo

konusu
:Dokuz yaşında bir çocuk; hem ağabey, hem baba, hem anne, hem de bir bilge olabilir mi? Ayşe için olur. Hatta hiçbir şeyden korkmayan bir ağabeydir o.

Annesiz iki çocuğun içinizi ısıtacak, kimi zaman gözünüzü yaşartacak öyküsü. Hem de gerçek. Yalın bir dille köyü, köyün insanlarını, kardeşlerin ilişkini anlatan film, sürpriz bir finalle bitiyor.

2009 ıstanbul Film Festivali programında yer alan film, 59. Berlin Uluslararası Film Festivali 'nde de gösterilen iki Türk filminden biri oldu.

film yavaş ilerliyor belki izlerken sıkılabilirsiniz ama mutlaka izlemenizi tavisiye ederim çocukların oyuncuklarının sizi etkileyeceğine eminim ...izlerken yanınıza mendil bulundurun benden soylemesi

izlesem mi izlemesem mi bilemedim :sinifsinif:

zaten 2 3 gündür dram takılıyorum önce özgürlüğün rengi(mandelenin hayatını anlatan bi film) sonra grave of the fireflies dün piyanst yarında senin önerinle kız kardeşim mommo yu izleyim. az daha ağlayım kaydirigubbakcemile3 izleyince yorumumu yazarım

kesinlikle tavsiye ediyorum izleyin filmin adi DEAR JOHN,bilemiyorum su anda turkiyede gosterimde mi ama buyuk bi ihtimalle gosterimde olabilir,yada netten izleyin yaminanilmaz begendim ask hikayesi

En iyi yabancı film oscarını alan EL SECRETO DE SUS OJOS

25 yıla yayılan bir kovalamacanın öyküsü, adalet sistemindeki çarpıklıklar ve varoluş sorgulamaları...

Sakin, akıcı tempoda ilerleyen merak unsurları ile ilgiyi canlı tutan bir film tavsiye ederim.

Dear John;
Film iki saat olmasına rağmen izlerken sıkılmadım ama beklediğim kadar iyi çıkmadı malesef..

güzel romantik film tarihi roman sevenler bu filmede payılacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…