en son bitirdiğiniz kitap

Bu kitabı benim için yorumlar mısın?

Tabii ki : )
Öncelikle aynı ada sahip iki tane kitap var.Ben Lianede De Facci'nin yazdığını okudum.

Belki çeviriden,belki de yazarın kendi üslubundan dolayı anlatım ve betimlemeler biraz sığdı.Buna rağmen çok akıcı bir kitaptı.Diyaloglar çoğunlukta olduğu için bir çırpıda bitti bile diyebilirim.

Konu kısmında ise kitabın arka kapağında yazdığı gibi bir şey beklememek gerekiyor.(Konu olarak bekar genç bir erkeğin yaşlı evli bir kadına aşkını anlattığı yazıyor ama aslında Salvi ve Corti ailesini anlattığını düşünüyorum.)Birkaç kısımda ters köşe olduğumu bile itiraf edebilirim.

Yer yer günümüze göre olumsuz durumlar olsa da -1800lerde geçtiği için- ister istemez o dönemlerde vardı diyebiliyorsun.

Tavsiye kısmına gelince ;
Eğer almayı düşünüyorsan alma derim.
Eğer kitaplığında varsa da sana çok bir şey katmaz edebi açıdan ama keyifli vakit geçirirsin.

Safiye Erol - Ciğerdelen. Nazan Bekiroğlu tadındadır diye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geçtim kitabın başına. Ama yok, Nazancığım başka :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…