en son bitirdiğiniz kitap

Semerkant-Amin Maalouf
Tarihi roman sevenlere tavsiye ederim

Jack London - Ölüme boyun eğmeyen adam

Kaybolus ken grimwood okurken ara ara sıkıldım ama yine de kitabın sonu bana yok artık dedirtti güzeldi.

Ahmet Ümit, Beyoğlu'nun En Güzel Abisi

Kaybolus ken grimwood okurken ara ara sıkıldım ama yine de kitabın sonu bana yok artık dedirtti güzeldi.
Yazarın 'sil baştan 'isimli kitabını severek ve heyecanla okumuştum. Çok güzeldi. 'Kayboluş 've 'zaman çarkı' kitaplarını da almayı planlıyordum. Bu yorumu okuyunca kararsız kaldım.

Yazarın 'sil baştan 'isimli kitabını severek ve heyecanla okumuştum. Çok güzeldi. 'Kayboluş 've 'zaman çarkı' kitaplarını da almayı planlıyordum. Bu yorumu okuyunca kararsız kaldım.

alıp okumalısın merak ediyorsan sonu güzeldi gerçekten kitapta arada takıldığım ayrıntılar oldu peki ya o olay ne oldu diye bekledim hep sen okumadığın için anlatmak istemiyorum tabi bu benim fikrim okuduğun zaman ne düşüneceksin bende merak ettim okursan eğer bana yorumunu yazabilir misin ?

polisiye pek sevmem ama aklımın bir köşesinde bulunsun.iki gün evvel kitapçının birinde adı geçmişti,ismi ilginç gelmişti , şimdi de duyunca sorayım dedim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…