en son bitirdiğiniz kitap

67149_166768313361346_113879581983553_299267_8096449_n.jpg

Kitap güzeldi.İlk başlarda sıkılabilirsiniz ama sonra sizi alıp uzaklara götürüyor.Anlatımı güzel ve duygu yüklü.

Son düzenleme:
Yeni Dünya - Sabahattin Ali ( belki de yirmibeş yıl kadar önce okuduğum ve tekrar okumak istediğim kitaplardan biriydi.)

Bir Yumak Mutluluk - Debbie Macomber

Ben çok beğendim en az Küçük Mucizeler dükkanı kadar başarılıydı, severek okudum...
Birkaç kitap okuyup serinin diğer kitaplarını da okuyucam, sıkmasın diye üst üste okumuyorum çünkü benzer tarzda kitaplar...

Pucca Serileri; Okumalık kitap işte :)
Allah Beni Böyle Yaratmış
Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey
Küçük Aptalın Büyük Dünyası SİT

Michael Ende-Momo'yu bitirdim...kesinlikle tavsiye ediyorum, Zaman kavramına olan bakış açınızı değiştiren bir kitap.
Öncesinde de Zülfü Livaneli Bir kedi, bir adam, bir ölüm'ü okumuş ve hayran kalmıştım

kayıp gül......

güzel olup olmadığını,etkilenip etkilenmediğinizi yazsanız daha iyi olur.Bn son 1 ayda 3 kitap okudum.Uçurtma avcısı,bin muhteşem güneş ve bir yumak mutluluk hepsinde ağladım çok etkileyici ve sürükleyici kitaplardı.şuan incir kuşlarını okuyorum.O da güzel ilerliyor hem tarihi hem aşk romanı.tavsiye edilir

okunusuyla yazıyorum. halid huseynı nın UCURTMA AVCISI nı okudum dunyada en cok satan kıtapmıs. yanlıs hatırlamıyorsam 3 mılyar kısı okumus... gercekten harıka bır kıtaptıı....

X