en son bitirdiğiniz kitap

Baucumda müzik - Kürşat Başar

Dün bitirdim, neden aldığımı da anlamadım bu kitabı anlatımı hoşuma gitmedi bir türlü kitabın içinde bulamadım kendimi,geçmek bilmedi sayfalar..

Ayse kulın adı aydın.bu zamana kadar boyle bır kıtabı nasıl okumamısım hayret edıyorum kendıme.

Veda-Umut Hayat-Hüzün serisinden Hayat'ı okuyorum..
Yani son okuduğum kitap 'UMUT' ve kesinlikle tavsiye ederim,ilk 2 kitabın da Cumhuriyet öncesi ve Cumhuriyetin ilk yılları,Ayşe Kulin kendi ailesiyle birlikte o dönemi anlatıyor,son 2 kitap 80'lere uzanıyor..

en son ''En Uzun Gece'' okudum.. Ahmet Altan'ın romanı. birkaç kez okuduğum olmuştur.

romanda yaşanan aşk ve bu aşka rağmen birbirlerini aldatıp ama sonunda birbirlerine tekrar dönen bir çift ve bu çiftin artık tam mutlu oldum derken, kadının sevdiği erkeği kaybetmesini anlatıyor.

bana çok farklı duygular hissettirmişti. ve bu romanı her elime aldığımda sıkılmadan aynı heyecanla tekrar tekrar okumuşumdur.

son 3 günde okuduklarım

rahat uyu katrin - exbrayat

dünyalı istilacılar - robert silverberg

ahmet şerif izgören -şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır

Joanne Ellis, Spoilt
Bence gerilm-polisiye cinayet türü sevenlere hitap eden oldukça akıcı bir kitap ben de tesadüfen 10 tl olduğu için almıştım halbuki..

Suzanne Collins açlık oyunları serisini bitirdim ve ba-yıl-dım
yakında filmi de çıkacak:)

Judit Mcnaught-tüm serisini okumayı düşünüyorum sınavlardan sonra ilk işim bunları okumak olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…