en son bitirdiğiniz kitap

Barkvik Cinayetleri - Ingvar Ambjornsen... Bir polisiye bağımlısı olarak, indirimde bulduğum bu kitabı görür görmez üstüne atladım, bir günde de bitirdim. Gayet sürükleyiciydi. Konusu kısaca şöyle; ülkenin en zengin adamlarından olan Wilhelm Kruuse, baltayla feci şekilde öldürülmüş halde, en yakın arkadaşı ve uşağı Hakon Leirvik'in evinde bulunur. Öldürüldüğü gece birlikte kafaları çekiyorlardır. Baltada Leirvik'in parmak izleri vardır ve kıyafetleri kan içindedir. Oysa kendisi hiç bir şey hatırlamadığını söyler. Dolayısıyla da cinayet Leirvik'in üstüne kalmak üzeredir.

Kahramanımızsa amcası polisiye bir dergide gazeteci olarak çalışan, 16 yaşındak Fillip Moberg... Amcasıyla birlikte kasabaya gelir ve hikaye başlar.

Laurell K. Hamilton
Anita Blake/Zincirlenmiş Narkissos

Canan Tan - En Son Yürekler Ölür...

Begendim, üzüldümde ama öyle cok cok etkilenmedim sanirim icinde bulundugum ruh halinle alakali biraz en azindan arkadasim öyle diyor :KK24:

Piruze
Akşam başladım sabah saat 06:58 de bitirdim.
Eşim işe gitmek için uyandı aaa sen niye yatmadın niye ağlıyosun dedi.
Çoook güzeldi.:KK5:

Mezarcı-Paul Cleaver

Okurken gerildim ,tasvirler çok başarılı..

Cesetler,mezarlık kafanızda canlanıyor.

Güzeldi,gece okuyun etkiyi arttırın :)

Ben en son Elif ŞAFAK ın "İskender " kitabını okudum.Herkese tavsiye ederim çok sürükleyici, çabuk ilerleyen ve bunaltmayan bi kitap aldatma, kadına şiddet, aşk, aile bağları her telden dili kolay bir roman Çok beğendim tavsiye ederim okuyun..

X