- Konu Sahibi S a l o m i
-
Ogretmenler gününüz kutlu olsunBugün öyle mutsuz oluyorum ki.
ben atanamamış bir öğretmenim.
Atanamamış olduğumuz için çevre tarafından öğretmen gözüyle bile bakılmıyor.
hatta onca okudugun okullar diplomalar olmasına rağmen geri zekalı muamelesi görüyorsunuz.
çünkü atanacak kpss puanını alamamış oluyorsunuz.
Gördüğümüz onca , meslekten habersiz sırf para için çalışan mesai öğretmenlerine rağmen siz sırf atanamadığınız için bu kutsal meslek gurubundan sayılmıyorsunuz.
Peki nasıl atlatacağım bu durumu.
Tüm mesele atanmaksa eger nasıl atanacagım.
Bir türlü hayatımı rayına sokamıyorum.
Yaptıgım ücretli öğretmenlikleri bile en iyi şekilde yapmaya çalışırken
sanki devletin bir numaralı çalışanı gibi tüm vakitlerimi aldıgım üç kuruşa ragmen öğrencilerime harcarken
Hatta yeri geldiginde o üç kuruşu dahi öğrencilere hediye alarak tüketirken
NASIL OLACAKTA HAKETTİĞİM meslege daimi katılacagım.
Biraz içimi dökmek istedim sadece. VE sizce ne yapmalıyım.
Tüm umutlarım bitiyor şimdi hamdolsun birde hamileyim ama ona ragmen gaza gelip çalışmak başarmak istiyorum.
ATANIP kendime öz güven saglamak istiyorum.
sevdigim şu meslegi hakkını vererek yapmak istiyorum.
Sizce Hem bebegimden vazgeçmeden onun ihtiyaclarını gidererek hemde ders çalışarak atanmam mümkün mü.?
Başarı öykülerine ve bolca altı dolu Gaza ihtiyacım var hanımlar.
Lütfen bir el atın.?
Ben de çok duydum KPSS de yüksek not alıp mülakatta elenenleri hemde kendinden oldukça dusuk puanlilardan. Mülakatta kriter ne, o puanlar kime nasıl veriliyor burda yazmaya gerek yok az çok biliniyor. Umudunuzu kaybetmeyin ve denemekten vazgecmeyin. Her sınava ve mülakata mutlaka girin.Aynen dediginiz gibi Vallahi .
Diğer meslekler çalışmasada meslefinin ismiyle anılıyor ama siz üniversite okudunda ne oldu kafasıyla hitap ediliyorsunuz.
Ah o mülakatlar.
Aslında tam 3 mülakata giriş hakkı kazandım.
İlk 2 sinde tüm cabalarıma ragmen ve yüksek kpss puanıma ragmen geçerli puanı alamadım.
Benden düşük puanlılara yüksek notlar verildigini görünce umudumu yitirdim.
Üçüncüye de bu yıl çagırıldım ve artık bunada gitmedim.
Aslında bu yıl çagırılanda mülakat ta hiç kimseye ekstra puan verilmedi.
Gayet adaletliydi lakin bu yılda zaten önceki yılların yıpranmışlıgıyla yeterli puan alamamış ve ilk atanacaklar sıralamasında değildim.
Boş yere mülakata girip çıkıp kendimi umutlandırmak istemedim.
Gördüğümüz onca , meslekten habersiz sırf para için çalışan mesai öğretmenlerine rağmen siz sırf atanamadığınız için bu kutsal meslek gurubundan sayılmıyorsunuz.
Lütfen bir el atın.?
İnşallah canım benimM Maviiiii000 bu sefer olacak ❤
öğretmenlerle dolu bir çevredeyim,şunu cidden anlamıyorum, atanmayan öğretmenler atanan bazı öğretmenlere ... atmadan kendi hallerini anlatamıyor sanırım, atanmamanızın sebebi o öğretmenler değil biliyorsunuz değil mi?
çalışın siz de atanın eğer kolaysa. nerde bir ucretli öğretmen arkadaşım var, hemen kadrolu öğretmenler hakkında "ben hepsinden daha iyiyim bir de kadrolu olacaklar" falan diyor, bunun adı azim değil çekememezlik.
atanamamasının sebebi kadrolu öğretmenlerin kendinden daha kötu olması değil ki, kadroluların sınavları geçmeleri. siz de geçin inşallah, ama geçene kadar da para için çalışıyolar falan demeyin bence. çunku siz de atanınca hayrına çalışmayacaksınız sanırım.
geçen gun bir tanıdığım bir doktordan bahsederken ben neden olamadım şu ....zekalı bile doktor olmuş dedi, şu çekememezlik neden hiç anlamıyorum, sanki kendisinin doktor olamamasının sebebi o kadın? cidden şu birşeyler isterken diğer tarafa ... atmayı sevmiyorum.
Bugün öyle mutsuz oluyorum ki.
ben atanamamış bir öğretmenim.
Atanamamış olduğumuz için çevre tarafından öğretmen gözüyle bile bakılmıyor.
hatta onca okudugun okullar diplomalar olmasına rağmen geri zekalı muamelesi görüyorsunuz.
çünkü atanacak kpss puanını alamamış oluyorsunuz.
Yaptıgım ücretli öğretmenlikleri bile en iyi şekilde yapmaya çalışırken
sanki devletin bir numaralı çalışanı gibi tüm vakitlerimi aldıgım üç kuruşa ragmen öğrencilerime harcarken
Hatta yeri geldiginde o üç kuruşu dahi öğrencilere hediye alarak tüketirken
NASIL OLACAKTA HAKETTİĞİM meslege daimi katılacagım.
Biraz içimi dökmek istedim sadece. VE sizce ne yapmalıyım.
Tüm umutlarım bitiyor şimdi hamdolsun birde hamileyim ama ona ragmen gaza gelip çalışmak başarmak istiyorum.
ATANIP kendime öz güven saglamak istiyorum.
sevdigim şu meslegi hakkını vererek yapmak istiyorum.
Sizce Hem bebegimden vazgeçmeden onun ihtiyaclarını gidererek hemde ders çalışarak atanmam mümkün mü.?
Başarı öykülerine ve bolca altı dolu Gaza ihtiyacım var hanımlar.
Lütfen bir el atın.?
Oncelikle ogretmenler gununuz kutlu olsun sevgili meslekdasim
Fakat benim de dikkatimi çeken bir nokta var iletinizde. "Meslekten habersiz, para icin calisan" insanlardan bahsetmissiniz.
Elbette hayatta tutunabilmek icin herkes para kazanma ihtiyacinda. Siz de ücretli öğretmenlik yapiyorsunuz ve hakkinizdan çok daha azına kanaat getiriyorsunuz. Lütfen üstteki üyenin de belirttiği gibi derdinizden yakınırken başka insanları öne surmeyin.
Ve emin olun atandiktan sonra da okadar yorulacak, okadar soyleneceksiniz. Bu mesleginizi sevmediginiz anlamina gelmeyecek yine de.
Çocukla atanılabilir mi Gayet de guzel atanilir eger belli bir süre tum enerjinizi bu işe verirseniz. Ama ücretli öğretmenlikle bir arada yürümez benim kanaatim.
Kim seni öğretmenden saymıyor bakim, aklını alırım. Sen hem tatlı bi öğretmen, hem de güzel bi anne adayısınÖncelikle sağlıkla bebeğini kucağına almanı, daha sonra da istediğin şekilde atanmanı diliyorum Bu arada öğretmenler gününüz de kutlu olsun
Ben de ataması yapılmamış bir edebiyat öğretmeniyim:)) Yalnız değilsin.Hay Allah razı olsun. Az da olsa tebessüm ettirdiniz beni.
Böyle pozitif kimselere ihtiyacımız var gerçekten .
Hele ki hamilelik hormonları bu son anlarda bedenimizi ele geçirmişken
Dualarınız içinde çokca amin diyorum.
Rabbi sizide güzelliklerle karşılaltırsın ömrünüz boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?