- Konu Sahibi kocasinatapiyo
-
avonun parfümLEri kaLıcı diiL dien arkadaşLar.. avonun edtLeri daha doğrusu gnel olara edtLere uçucudur.. eğer edp alır iseniz görcksnzki kaLıcıdırLar..
* far away ( azck sexy oliyim be dediğinzde)
* pur bLanca (nrml gnlerde ideal.. ama edt o kadar çabukta uçmuo tabi seisi var bnde) * emotion *
* wısh and Love ( çiçk kokulrı EDT olduğu halde kalıcı ) oriflame divine da güzel parfm bayanlar vucut pudrasını almıştm hoş kokuo.. celebrede hoş avonun ama kullnmam yani little black dress var müşterilrm çok beğenir ve genelde baya satarım ama bn pek sevmiorm..
kullnmaktn kaçınırm
* avon percieve (bayanı tabi erkeği süper sözlm onu kullnıo)
* avon surrender.. * ungoro * 60's mod EDT (ayy cinsyeti bile belli değil böğ) * 59's glam EDT KESİNLİKLE ASLA KULLNMAM (tasha EDT)(böğğ)
kesinlikle d&p b19'dan bıkmaaaaam vede herkese tavsiye ederim
oriflame amber elixir.normalde bir parfümü alıp 1,2 kez sıktıktan sonra hemen sıkılır bir köşeye atarım.ama amber elixirden asla bıkmayacağım.bir de carolina herrera.klasik olan.kutusu benekli olan parfüm.kıyafetimin üstüne sıkıyorum.çamaşır makinesine atıyorum kıyafetimi parfüm hala üstünde o kadar kalıcı ki eşim üffff bu koku da nee diyor.güzel ama çok ağır fazla kullanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?