en sevdiğiniz kullanmaktan asla bıkmam dediğiniz ve aslla kullanmam dedgınız parfmler

wish,rush, hynotik poison, amor amor, asla kullanmam

c.k the one,ralph lauren romance,nina ricci, armani she,narciso rodriugez güzellllllllll

D&G rose the one Shiseido zen Vera wang look hasta oldugum kokular bayanssulusmile
hafif ve meyvemsi kokular tercihimdir genelde.

jean paul gaultier estee lauder gibi kokulari kaldiramiyorum cok agir geliyor bana.yogun cicek yada sekerimsi kokulari sevmiyorum

9 yıl sattım avonun hoş kokuları var ama kesinlikle kalıcı değil...
Burada bahsedilen çoğu parfüm avon vb. ürünlerle kıyaslanamaz zaten.

DKNY RED DELİCİOUS WOMAN DEHSET KOKU :)

AVON KOKULARA KALİTESİZ KOKULAR CİCEK KOKULARINI SEWMEM.. ateşli ve kendnden emin olan kalıcı kokuları sewerim!!:..

şu an wazgeçilmez parfümüm
narcios rodriguez for her
asla kullanmam dediğim parfumler ise cd jador olabılır mesela begenmıyorum ama denemek ıcın alabılırım
yaklasık 15 kadar parfumum var orjinal ve pahallı parfumler
dier markalardanda ayrıyetten parfumlerım var avon body shop felanda var 3 yada 5 tane onlarıdfa kullanıyorum ama dier 15 tane olan parfumlerım markalı ve orjinal ürünlerdir

Son düzenleme:
caldion u kullanıyorum.caldionun kırmızısı da cok guzel.erkeğinide abime almıstım o da cok hos ve kalıcı....kesinlikle vazgecmem param oldukca da alırım
:90:

Kullanmaktan asla bıkmadığım : Little Black Dress.
Bazıları çok kadınsı diyor ama benim çok hoşuma gidiyooorr

oriflame amber elixir.normalde bir parfümü alıp 1,2 kez sıktıktan sonra hemen sıkılır bir köşeye atarım.ama amber elixirden asla bıkmayacağım.bir de carolina herrera.klasik olan.kutusu benekli olan parfüm.kıyafetimin üstüne sıkıyorum.çamaşır makinesine atıyorum kıyafetimi parfüm hala üstünde o kadar kalıcı ki eşim üffff bu koku da nee diyor.güzel ama çok ağır fazla kullanamıyorum.

amber elixir çok ama çok ağır ben pek beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…