en sevdiğiniz kullanmaktan asla bıkmam dediğiniz ve aslla kullanmam dedgınız parfmler

En favori parfümlerim avon wish of happiness ve paco rabanne ultraviolet
Hiç kullanmam dediğim parfümler ise avon soft musk ve coco mademoiselle

asla kullanmam dediklerim angel
avondan soft musk,surrender,far away..midem bulanıyor resmen..
bide burberry..gına geldi herkes onu kullanıyor liseden beri.hiç beğenmiyorum

çok sevdiklerim noa,ıssey myake,lacoste touch of pink,sexy graffiti..

ASLA KULLANMAM----------->coco chanel no:5 angel allure burbery serisi cinema kenzo serisi jadore
BAYILIORUM------------->noa,change,lolita,gloria,hipnoz

gucci rush,angel,h.poison,amor amor,miracle,chanel change,davidoff cool water bunları kesinlikle kullanmam hepsi aşırı piyasa olmuş her 10 kadından 8inde duyabileceğimiz kokular.

Ysl- Parisienne, Armani - diamonds , Chloe, Burberry -The beat, Dolce gabanna - rose the one, Gucci II
bunlrı kesinlikle kullanrım işte hepsi ayrı güzel ve özel kokular ))

givenchy very irresistible kullanıyorum yıllardır. ama mutlaka orjinal kullanmak lazım açık parfümler bu kokuyu tam yakalamıyorlar. bi de son günlerde ysl parisienne de çok güzel tavsiye ederim yeni parfüm almak isteyenlere..

ben bu parisienn i her defasında denıyorm tekın acarda.. ama bı turlu koku alamıorm...cok hafıf bı koku.. gul kokusuyla bebek kuzmugu karısımı bı koku aldım burnumu ıyıce dayayınca.. hafıfde pudra kokusu var....cek belırsız bı koku... sıze nasıl koktu ve guzel geldı anlamadım CADIARZU

asla vazgeçmem dediklerm:little balck dress,lancome hypnose(mavi olanı),giorgio armani(mavi),212 sexyy
asla kullanmam dediklerm:çiçek kokuları kenzo flower mesela öğğğ :)

Son düzenleme:
en sevdiklerim :
kış için:chanel chance, chanel coco mademoiselle, la prairie silver rain, d&g the one

yaz için:dkny be delicious, dkny women summer, ralph lauren ralph, paris hilton ve escada'nın nerdeyse tüm parfümleri.

asla kullanmam dediklerim : angel, alien, wish, hypnotic poison, bvlgari rose, addict ve benzeri ağır, baharatlı kokular.

Kış için; gece de gündüz de ; Armani - Idole, Guerlain-Idylle, Calvin Klein-Euphoria
Yaz için; DKNY-Be Delicious Fresh Blossom

avonun parfümLEri kaLıcı diiL dien arkadaşLar.. avonun edtLeri daha doğrusu gnel olara edtLere uçucudur.. eğer edp alır iseniz görcksnzki kaLıcıdırLar..
* far away ( azck sexy oliyim be dediğinzde)
* pur bLanca (nrml gnlerde ideal.. ama edt o kadar çabukta uçmuo tabi seisi var bnde) * emotion *
* wısh and Love ( çiçk kokulrı EDT olduğu halde kalıcı ) oriflame divine da güzel parfm bayanlar vucut pudrasını almıştm hoş kokuo.. celebrede hoş avonun ama kullnmam yani little black dress var müşterilrm çok beğenir ve genelde baya satarım ama bn pek sevmiorm..
kullnmaktn kaçınırm
* avon percieve (bayanı tabi erkeği süper sözlm onu kullnıo)
* avon surrender.. * ungoro * 60's mod EDT (ayy cinsyeti bile belli değil böğ) * 59's glam EDT KESİNLİKLE ASLA KULLNMAM (tasha EDT)(böğğ)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…