en sevdiğiniz kullanmaktan asla bıkmam dediğiniz ve aslla kullanmam dedgınız parfmler

tekin acardakiler bıktılar benden artık gidip gidip bulgari blv kokluyorum süperrrrrrrrr tek kelımeyle çok hoşuma gidiyor rahatlatıyor beniopuyorumnanaktan

Givenchy Very Irresistible ,Burberry,Ralph Lauren Romance,kenzo flower kullanmayı sevdiklerim.

çok ağır kokulara dayanamıyorum.

Lolita Lempika ve Burberry weekend aldım 1 ay önce kadar.Burberry ' i önceden kullanıyordum zaten,ama lolita bir daha kullanmayacağım parfüm, acayip bayıyor insanı

En sevdiğim parfüm burbery wekend en sevmediğim koku bellisima iğrenç ağır bi koku bence bi ara çok meşhurdu bellisima artık değil şükür :Saruboceq:

Kesinlikle hiç bıkmam şu ikisinden:

C.K. - IN2U
Givenchy - Very Irresistible

Asla kullanmam:

Avon - Far Away
Theirry Mugler - Angel

Son düzenleme:
en sevdiğim ve bana en yakışan koku kışın : davidoff cool water yazın : nivea pump sprey
ben de cok ağır duran ve bir daha hiç kullanmayacağım : burberry weekend
aslında eskiden bu konuda cok daha fazla bilgim ve deneyimim vardı ama artık unuttum gittiboshayallersmile

Avon Little Black Dress ve DP c17 en sevdıgım kokularr
Sekerlı kokuları hıc sevmem kullanmam hayatta...

en sevdiğim parfüm markası ''benetton tribu'' ..... banyo bile yapsanız üzerinizden çıkmayan bir kokudur.
Kişiden kişiye göre kalıcığı değisir.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…