En sevdiğiniz Hint filmleri ve sizi en etkileyen sahneleri

''Raj Malhotra evine yanlışlıkla gelen sekretere aşık olur ve onunla evlenir. Raj’ın eski sevgilisi Sonia ise ise Rajın patronuyla evlenmiştir.
Sonia Roy, Rajı şirkette görünce onun şirketteki konumunun yükselmesine yardımcı olur ama karşılığını Raj’dan alamaz. Daha sonra ise Raja iftira atar ve Raj Malhotraya dava açar. Güzel bir dava sizi bekliyor…''

Böyle mahkemeli filmleri seviyorum. İşin içinden nasıl çıkacaklar falan merakla izliyorum. Bu filmide çok sevmiştim bu yüzden.

''Vishwas Rao (Shahid Kapoor) görünüşe göre , Polis Müfettişi olma hayalleri annesi (Padmini Kolhapure), tarafından yönlendirilmeye çalışılır ve bunun için elinden gelen desteği oğluna vermeye hazırdır. Fakat oğlu Rao’nun daha farklı planları vardır, o büyük bir film yıldızı, sinema artisti olmak istemektedir.''

Bu klipte çok şeker. Shahid'in şapşirikliği

[QUOTEtavsiyemiz üzeri8, post: 40619937, member: 651208"]Müzik gerçekten harika[/QUOTE]
Filmi tavsiyeniz üzerine izledim az önce bitti hâlâ ağlıyorum toparlanmam zaman alıcak Ama şarkılar beni o kadar sartı etkilediki anlatamam hayatımda izlediğim ve unutamıyacağım ilk ve tek film di

Bu konuyu açan themis1990 arkadaş arkadaşıma çoook çookk teşekkür ederim hint filmleriyle ilk her çocuk özeldir ve benim adım khan ile tanıştım ve hayran kaldım bidee adını unuttuğum soyadı kaapor olan bi oyuncunun filmini izlemiştim çok araştırmıştım ama gene bulamamıştım hint filmi simdi sayenizde her gün bir film izliyorum çook teşekkürler

Filmi bugün izledim gerçekten aamir khan çok sevimliydi aashiqui2 den sonra sonun güzel bitmesi beni biraz olsun mutlu etti ama hâlâ aashiquinin etkisinden çıkmış değilim

ne güzel sevindim çok başka bir dünya harika

hoolywoodta taş çıkartırlar

az önce bitti harıkaydı takaya bayıldım çok şekerdi ya

Ram okula giderken Janani' e ilk görüşte aşık olmuştur ve Janani' nin aşkını kazanmak için pes etmeye de niyeti yoktur. Bu büyük aşk her ikisinin de hayatı için çok özeldir, ancak Ram'in arkadaşı geçen sürede onun psikolojik hastalığını fark eder ve Janani' ye fark ettirmeden hastaneye gidip gelmektedirler. en büyük imparatorlukların bile kaçınılmaz sonu olan bu 3. dönem yani çöküş dönemi bu büyük aşk için nasıl gerçekleşecektir? bunu Ram'in düşmanları mı yoksa kendisi mi yapacaktır yada aşkı için ailesinin hayatını yerle bir etmekten korkan Janani mi

Mausam filmi gerçektende ismi gibi Masum 2 aşık gençleri ele alıyor. Bir türlü birbirlerine kavuşamayan çiftler her zaman bir engelle karşılaşıyorlar, engel olmasa başka birşey mani oluyor kavuşmalarına. Kaşmirli ve buna benzer sorunları bakalım Harry aşabilecek mi. Yoksa bunlar başına geldikçe kahredecek ve asıl hedefinden uzaklaşacakmı.

Nina genç, güzel ve zeki bir kızdır. Bunny ise aynı oranda Nina'dan kalır yanı olmayan bir gençtir. Bu ikili daha küçük yaşlardan beridir aynı okula gitmekte ve artık Nina tıp okurken ise hayali olan dünyayı dolaşma fikri ile örtüşen fotoğraf ve televizyon sektöründedir. Bu ikilinin yolları Bunny ve arkadaşlarının yapacağı bir gezi ile kesişecektir. filminde Nina son anda gezi programına dahil olur. İşte bu andan sonra gerçek bir hareketlilik ve de romantizm ile karışık komik anlar oluşacaktır. filmi bizlere hayallerimizin peşinden gitmemiz gerektiğini fakat bunu yaparken de sorumluluklarımızın da bilincinde olmamızı öğütler nitelikteki bir gençlik filmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…