- 11 Haziran 2008
- 580
- 120
-
- Konu Sahibi themis1990
Bendeevet izlemiştim onu da aniden çince yazan bir kutu seçip adama okutmaya çalışmıştı adam okumayınca
aynı çocuğa yapılan baskıyı yapmıştı
birde resim sahnesi şahaneydi hoca çocuğun resmini yapmıştı ne ağlamıştım o filmde.
Müzik gerçekten harika
Çok fena biten filmlerden biri. Müzikleri harika.En sevdiğim sahne ise;
Filmi bugün izledim gerçekten aamir khan çok sevimliydi
P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz
çok tatlıydı bu filmde aamir khan bir uzaylı ancak bu kadar sevimli olur
aynen oyunculukta Aamir Khanın üstüne tanımıyorumFanaa yı Bugün izledim amir khan diyorum susuyorum gene muhteşem gene olağanüstü
ne güzel sevindim çok başka bir dünya harikaBu konuyu açanthemis1990 arkadaş arkadaşıma çoook çookk teşekkür ederim hint filmleriyle ilk her çocuk özeldir ve benim adım khan ile tanıştım ve hayran kaldım bidee adını unuttuğum soyadı kaapor olan bi oyuncunun filmini izlemiştim çok araştırmıştım ama gene bulamamıştım hint filmi simdi sayenizde her gün bir film izliyorum çook teşekkürler
kesinliklene güzel sevindim çok başka bir dünya harika
hoolywoodta taş çıkartırlar
az önce bitti harıkaydı takaya bayıldım çok şekerdi ya
Düğününden 1 gün önce nişanlısı tarafından terk edilen Rani yaşadığı bu olay karşısında şok olur ve nişanlısıyla çıkacağını umduğu balayına tek başına çıkar.. Paris ve ardından Amsterdam’a giden Rani yeni arkadaşlar edinir ve bu arada nişanlısı Vijay’da ona geri dönmeye karar verir fakat Rani tarafından terslenir.. Rani Hindistan’a döndüğünde Vijay’ı reddeder ve aynı zamanda ona sarılır ve teşekkür eder.. Ayrılığı sayesinde hayatı görüp kendini tanıma fırsatı verdiği için Vijay onun için bir basamak olmuştu
az önce bitti harıkaydı takaya bayıldım çok şekerdi ya
geçen izlemiştim biraz yarım kaldı bi kaç güne bitiririm ya sana çoook çok teşekkür ederim sayende harika filmler izliyorum3 idiots ve ghajiniyi izlemediysen hiç vakit kaybetmeden izle
3 idiots hint sinemasının en iyi filmlerinden biridir
izleyipte beğendiklerini tavsiye etmek en güzeligeçen izlemiştim biraz yarım kaldı bi kaç güne bitiririm ya sana çoook çok teşekkür ederim sayende harika filmler izliyorum