- 11 Haziran 2008
- 580
- 120
-
- Konu Sahibi themis1990
Hamile bir kadın Kayıp Olan kocasını aramak londradan hindistana Gelir kocasını hiç Kimse tanımamaktadır..
Çok fena biten filmlerden biri. Müzikleri harika.En sevdiğim sahne ise;
ilk izleidğim Hint filmi buydu yaklşaık 5 kez izlemişimdir, amiir Khan'ın bütün filmlerini izledim, şuanda da Kora dizilerine sardım:)
3 Idiots 2009 yapımı bir Bollywood filmidir.
Film Hindistan'ın en iyi mühendislik okulundaki üç arkadaşın dostluklarını ve hayatını anlatırken eğitim sistemini eleştirmektedir. Hindistan'da tüm zamanların (kendi yılına kadar) en yüksek gişe rekoru ve hasılatını yapan filmidir. Daha önce yine bir Aamir Khanfilmi olan Ghajini tarafından elde edilen en yüksek gişe rekoru, bu film ile kırılmıştır. Film, yurtdışı pazarında da en yüksek hasılat yapan bollywood filmidir.[kaynak belirtilmeli] Filmin başrol oyuncuları: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Sharman Joshi, Boman Irani veMadhavan'dır.
en etkilendiğim sahnesi aslında onun ranço değil de bahçıvanın oğlu olduğunu öğrendiğimiz sahne
gerçi çok var rajunun intihar sahnesi ve tabi ki final
Naina ve Rohit ii iki arkadaştır. Naina'nın babası intihar etmiştir ve evin yükü annesi artık Jennifer'dedir. Naina ve ailesi bir melek diler ve onun gelip haytlarını değiştirceklerine inanırlar. Aman gelir ve hepsinin hayatını düzeltir güzelleştirir. Naina ona aşık olur fakat aşıklar bilemedikleri sebepten dolayı kavuşamazlar...
Aşkın ne zaman nerde geleceğini, hayatının aşkının aslında başucunda olup da farketmediğini, sevmenin sevdiğini mutlu görmek olduğunu,aşkını mecburen başka birine aşık etmenin ne kadar zor olduğunu, aşka bazen bir ömrün yetmediğini, insanların her zaman eşinin iyi bir arkadaş olmasını istediğini fakat en iyi arkadaşın eşin olabileceğini bize gösteren filmdir.
Aynen....çok çok güzel bir filmdi hem çok güldrüyor hem de çok ağlatıyor