- 14 Şubat 2021
- 390
- 273
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaşım da Rumeli Hisarını giriş mğziği yapmıştı..Bence güzel olur.bir kaç dans şarkısı var aklımda ama giriş müziğine ne olacak hiçbir fikrim yok sizin var mı :) rumeli hisarı olacak bulamazsam ama yabancı hareketli bir şarkı daha iyi olurdu sanki :) ilk dans müziğiniz , giriş müziğiniz neydi :)
Bizde öyle düşünüyoruz eşim düğünde çalıştığından bir türlü müzik beğendiremiyorum önereceğim şarkı kalmadı dönüp dolaşıp o mu olsa diyorduk çok düşünmek istemiyorum artık olsun beBir arkadaşım da Rumeli Hisarını giriş mğziği yapmıştı..Bence güzel olur.
Birde güzel bir giriş yaparsanız..Değişik..Bizde öyle düşünüyoruz eşim düğünde çalıştığından bir türlü müzik beğendiremiyorum önereceğim şarkı kalmadı dönüp dolaşıp o mu olsa diyorduk çok düşünmek istemiyorum artık olsun be
Evvet hazırlanıyoruz onun içindeBirde güzel bir giriş yaparsanız..Değişik..
İlginç olur.
Dans müziği ikimizin şarkısı olacak aslı güngör aşk herşeye değer , willow vals de olur baya şarkı var dans için de giriş farklı mı olsa dedim düşünüyorum teşekkür ederimİkinizin şarkısı varsa onu yapın. Genelde çiftlerin şarkıları oluyor ben öyle yapmayı düşünüyorum
Selim gülgören- aşıklar şehri ( eski bir şarkı ama bizim şarkımız sonuçta ) mutluluklar şimdiden
Hıı biliyorum güzel bir seçim olmuşAmelie remix Di benim giriş müziğim. İlk dans da harmandalı...
Size de yakın mı düğün
İkinizin şarkısı varsa onu yapın. Genelde çiftlerin şarkıları oluyor ben öyle yapmayı düşünüyorum
Selim gülgören- aşıklar şehri ( eski bir şarkı ama bizim şarkımız sonuçta ) mutluluklar şimdiden
önce kendi fikrimi belirtiyorum zaten insanların anıları da canlansın sohbet ortamı olsun eğlenceli olsun diye soru soruyorum . konu açmamda bir sınır yasak yok . üzülüyorum bu tepkilere yanlış anlaşılmaya
Günde 29483349494. Konu açana kadar bunu araştırmalısınız
Gerçekten bu kadar fazla başkalarının fikrini alarak yaşayamazsın. Bir şeyi yap. Çirkinse de kararına sahip çık. Hayat böyle.
Nerede araştıracağım nerede soracağım bana kalmış bir şey burda herkes yazıyor bir şeyler öğrenmek için kararım yok demedim farklı fikirlere b planlarına açığım benzer konular yine var nedense yeni üyeyim diye üstüme gelindiğini düşünüyorum .
Anladım siz ilk girerken olan müzikten bahsediyorsunuz ben ilk dans anladım pardonDans müziği ikimizin şarkısı olacak aslı güngör aşk herşeye değer , willow vals de olur baya şarkı var dans için de giriş farklı mı olsa dedim düşünüyorum teşekkür ederim