en sevdigim ..

lovesmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
146
2
0
- Yurtdışı
arkadaslar sizinle bir uzuntumu paylasmak istiyorum
tam 3 yildir en yakinim dedigim, en sevdigim ve her isine gozum kapali iki elim kandada olsa yetistigim arkadasim beni kiskaniyor resmen
kac kez oldu son 2 aydir dikkat ediyorum benim mutsuzlugumdan mutlu oluyor, mutlulugumu kiskaniyor
bu beni nasil etkiledi anlatamam nasil uzdu hic anlatamam
cunku ben o mutlu oldugunda, o mutlu diye ben dahada mutlu oluyorum onun bu tavri beni okadar uzdu ki
daha oncelerdende fark ediyodum ama yakistiramiyodum hayir baskasi olsa tamam ama o oyle dusunmez diyodum ama artik eminim

bu durumda ne yapmaliyim sizce
en deger verdigim insandi ya boyle yapmasi beni okadar uzdu ki anlatamam
insan en yakin arkadasini kiskanabilir mii
belli yapmak istemiyor dile getirmiyor ama ben yuz ifadesindende, daha sonra dediklerindende cok iyi anliyorum
en ihtiyacim oldugu zamanlarda hep isi var, tamam olur ama 1,2,3 her seferindede olur mu arkadas
resmen kullanilmis hissediyorum kendimi :2:

Demek ki arkadaşın artık en yakınıın olma sıfatını haketmiyor

Bence hic uzulme!

kimse deyerinden fazla deyer verme... Ne oldum delisi olmus belli

Uc sene az degil tabiki ama zararin neresinden donersen kardir.

Var maalesef boyle arkadan bicaklamayi seven. Tavrini ve mesafeni koy... Senin aptal olmadigini anlasin!

Hic bir zaman ona mutsuzlugunuda belli etme, hic birseyini paylasma. Ne hali varsa gorsun.

Bencede oyle bir insan en yakinin olamaz. En yakin dost dedigin senin hissettiklerini hisseder seninle uzulur seninle guler
Bundan sonra cok fazla sirrini belli etme inadina mutlu ol :)

Böyle böyle iyi niyetimizi kaybediyoruz.

Arkadaşlık kurarken daha ince eleyip sık dokuyoruz.

Üzülme.Aslında seninle ilgisi yok.Arkadaşın mutsuz olabilir veya bir geçiş dönemindedir.

Bence bir süre mesafeli davranmanda fayda var.

böyle kıskanç kötü niyetli iki yüzlü insanlardan uzak dur canım arana mesafe koy kimseyi de dost sanma.bu zamanda gerçek dost çok az bulunur insanlara fazla güvenmeyeceksin

belki dönemsel bir şeydir?
hani olur ya hayatımızda her şey çok kötü gider birileri de hep mutludur, ister istemez zorumuza gider.
öyle bir durum yaşıyordur belki?

belkide her zaman böyleydi ama kendinize dahi itiraf edemediğiiz içinizde yakın arkadaş vasfından uzaklaştığı artık ortak paylaşımlarınız azaldığı için arkadaşınızın hareketleri size batıyor olabilir.değişen belki arkadaşınız değil paylaşımlarınızdır..

COK IYI ANLIYORUM SIZI !!!!!

benimde en yakin arkadasim ( beraber büyüdük. Aileler biz dogmadan önce tanisiyormus ) beni kiskaniyor, sizin gibi bende önce hic yakistiramadim kendi kendime sacma sapan seyler aklina getirme diye kendime kizdim hatta. ama artik anlamis durumdayim. kesinlikle o mutlu olunca ben mutlu oluyorum o üzülünce ben ondan cok üzülüyorum onunla birlikte Agliyorum. Benim kötü günümde ONUN benim yanimda olmasi gerekirken BEN ona destek oldum bazi konularda. Ve kendisi beni resmen cekemiyor.
Benim iyiligimi istemiyor hicbir konuda.

Ben artik takmiyorum. Arayip sormuyorumda, kendisi ararsa konusuyorum hicbirseyimi anlatmiyorum nasilsin iyimisin o kadar. Mesafemi koruyorum ve kendisi bunun cok farkinda.

Hiiiiicc takmayin. Herkes kendine eder. Her insan kendine yakisani yapar. Eger kendine yakistirabiliyosa bunu birakin yapsin, nereye kadar bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…