- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Zerrin ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zerrin ben
2.ye ödül öpücükÇok teşekkür ederim ablacım.
Devam etmeyi isterim aklıma yatan kategoriler olursa. Ben de ilk yarışma için böyle bir sonuç beklemiyordum. Eee 2. İçin ödül ne?
Öpücük mü? O da olur.
Nevros beni yarın akşam yazsaydın sana inat sunumun nirvanasini yapmayan nana yi kk dan atsınlar
Bende anlasam anlatcamdaBurda ne dönüyor biri bana anlatsın anlamadım
Bize örnek gösteriliyorsunuz.Burda ne dönüyor biri bana anlatsın anlamadım
Bak Uykusuz Koala ilk katıldığı yarışmada 2. oldu:)Böyle şeyler oluyor.Araştırma yapman lazım:)Tarifin ile ilgili nettesunumlar bulman lazım:)Onlardan fikir edinmen lazım:)Burdan yukari cikmak varya evereste tirmanmak gibi bisey
AlındımHayır ya sırayla yazıyorum
Sen takım arkadaşımsın alınmazsın diye düşündüm
Tavuklarım ortada kaldı gelin anlatın heleBende anlasam anlatcamda
Yarın yeni kategori açılacak:)Arkadaşlar kimse katılmasın 3-5 kişi olsun diyor.Bende katılabilecek kişileri etikletliyorum:)Burda ne dönüyor biri bana anlatsın anlamadım
Kategori ney diYarın yeni kategori açılacak:)Arkadaşlar kimse katılmasın 3-5 kişi olsun diyor.Bende katılabilecek kişileri etikletliyorum:)
Sonra kimler çok korkutucu tarifler yapar ilklere girer onları yazıyorum daha çok korkuyorlar:)
Bu sefer çok çetin geçeceğe benziyor minikNolur sabahtan açma Evva uyanınca açsan olur
Dur bunu favorilere ekleyeyimYok ya beceremezsin
Yenilen birşeyKategori ney di
Haydi sor sorYenilen birşey