- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Tamam aplaBundan sonra böyle canını sıkan olursa bana söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aplaBundan sonra böyle canını sıkan olursa bana söyle
Iyiaksamalar canim
Naber nasılsınız :)Hayırlı akşamlar
intikam yeminini et şimdi hadiEvet canim sorma
BodyguardTamam apla
Iyiyiz seni sormali minikNaber nasılsınız :)
bende iyiyimNaber nasılsınız :)
Ne kadar iyi olunabilirse içim şişti dünden beri ağlamaktan ....bugün öğleden sonra çocukları dışarı çıkarttık aynı devam hayat :/Iyiyiz seni sormali minik
Andiçiyorumintikam yeminini et şimdi hadi
Şükür canım iyilik seni sormalıNaber nasılsınız :)
Sen bana bişey dememissinbende iyiyim
Mecburen canim gene devam edicezNe kadar iyi olunabilirse içim şişti dünden beri ağlamaktan ....bugün öğleden sonra çocukları dışarı çıkarttık aynı devam hayat :/
sorcaktim aslinda da bu durumda insan nasıl iyi olur ki. sormaya dilim varmadıSen bana bişey dememissin
Valla zor ben aileme göre biraz daha uzağım Ablam İzmir il sınırında Bornova tarafında onlar benden kötüsorcaktim aslinda da bu durumda insan nasıl iyi olur ki. sormaya dilim varmadı
Dua etmekten başka çare gelmez elimizden. Allah yardimciniz olsun. çantanız falan var degil mi?Valla zor ben aileme göre biraz daha uzağım Ablam İzmir il sınırında Bornova tarafında onlar benden kötü
Önceden vardı ne yalan söyleyeyim şuan yokDua etmekten başka çare gelmez elimizden. Allah yardimciniz olsun. çantanız falan var degil mi?
hem çocukların odalarina hemde kendi odaniza birer tane ayarla canım. görüyorsun ki şakası yok. 30 saniyede insanların hayatı değişiyorÖnceden vardı ne yalan söyleyeyim şuan yok
Rabbim herkesin yardimcisi olsunÖnceden vardı ne yalan söyleyeyim şuan yok
İş varNasılsın ogretnenim
Çok zor hemso ya kızlarını cagirsana gelebiliyorlarsa orda durdukca daha çok etkilenecekler çünkü
bilmiyorum dogru mu ama Manisa da 10 hasarlı ev var diyorlar
Herkes hop oturup hop kalkıyor burda da ben hissetmedim oturmadigimdan ama artcilari hissedenler var ...
Allah korusun inşallahİş var