- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.445
Sana da canımHayirli kandiller kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana da canımHayirli kandiller kizlar
Ben çörek yapacagim başlamadım daha :))Selam hayırlı kandiller
Mis gibi hamur işleri kokusu alıyorum, akşama kimler yapıyor
Keşke hemşomHayırlı Kandiller hemşom,kandil simidi olsa da yesek
Bizde çiğ börek yapacağızBen çörek yapacagim başlamadım daha :))
Allah kabul etsin ...bana annemden yadigar kaldı burda çörek yapan yok ..annem hep dedelerin ölüm yıl donumlerinde kandillerde yapar dağıtır di burda kimse yapmıyorKeşke hemşom
Bizde çiğ börek yapacağız
Bizde de pişi yapılır genelde, bende öyle yapar dağıtırdım da şuan ki durumdan dolayı dağıtamıyorum, zaten başkasıda almaya korkar zatenAllah kabul etsin ...bana annemden yadigar kaldı burda çörek yapan yok ..annem hep dedelerin ölüm yıl donumlerinde kandillerde yapar dağıtır di burda kimse yapmıyor
Biz dağıtıyoruz valla eskisi gibi değil burası ama maske mesafe devam işte ...bizde pisi yaparız ama çörek daha güzel oluyorBizde de pişi yapılır genelde, bende öyle yapar dağıtırdım da şuan ki durumdan dolayı dağıtamıyorum, zaten başkasıda almaya korkar zaten
Sen ayarla bence tavuk yemekleri tarifini nevo citlattiysa herkes çoktan hazırlamıştır
İnşallah sorunsuz çıkar sonuçlar abla geçmiş olsun
Geçmiş olsun ablacım
Inşallah güzel sonuçlar alırsın şekercigim
Bizim bursa kaynıyor virüsten, olduğum yerin hes de görünüşünü gir sen korkarsın, her yer kıpkırmızıBiz dağıtıyoruz valla eskisi gibi değil burası ama maske mesafe devam işte ...bizde pisi yaparız ama çörek daha güzel oluyor
Bşizim burasıda öyle,hes kodunu açınca kıpkırmızı her yer..Bizim bursa kaynıyor virüsten, olduğum yerin hes de görünüşünü gir sen korkarsın, her yer kıpkırmızı
Eşime msj gelmiş geçen gün Bursa Balıkesir ve Kütahya da cemiyet mevlid düğün sünnet gibi törenlere katilmayin diye ihlal edene de işlem yapılacakmışBizim bursa kaynıyor virüsten, olduğum yerin hes de görünüşünü gir sen korkarsın, her yer kıpkırmızı
Bizim burayı gorsen , yüksek ihtisasin önünde kuyruk bitmiyor, mesafede çok yokSabah hastanede kovid için bekleyenleri ilk defa gördüm,çok üzüldüm inşallah sorunsuz atlatırlar.
Sağol nanacım ultrasonu daha önce çekmişlerdi,bugün gene istedi dr.HanimKelesimiGetir abla çok geçmiş olsun ☹ mamografi yetmiyor mu, ultrason neden
Ülke de vakalar hızla tırmanışa geçmiş , bursada eylül ayındaki sayılar ekimde 3 e katlanmış ki bunu dediklerinde ekimin ortasıydıEşime msj gelmiş geçen gün Bursa Balıkesir ve Kütahya da cemiyet mevlid düğün sünnet gibi törenlere katilmayin diye ihlal edene de işlem yapılacakmış
Bende bu yüzden oralarda riskin daha çok oldugunu düşünüyordum ....
Aman dikkat edin o zaman ..
Bizim iki ay öncesi çalışanların yarısı karantinadaydi nerdeyse şuan sadece geçen hafta bir kişi pozitif çıkmış o da ise gelmemis zaten
Kimsede karantinaya çıkmadı bizde durum iyi bu aralar ...
Ama camilerden her vakit maske mesafe uyarısı yapılmaya başlandı ..pazartesi gününden beri bildiri okuyor hoca ...
Burası kaynıyor hala,çok fazla kuyruk yoktu gerçi sayı olarak azdı.Bizim burayı gorsen , yüksek ihtisasin önünde kuyruk bitmiyor, mesafede çok yok
Buda temiz çıkacak inşAllahSağol nanacım ultrasonu daha önce çekmişlerdi,bugün gene istedi dr.
Herhalde daha detaylımı oluyor koltuk altına kadar baklıyor çünkü..
Benim daha önce tümör vakam olmuştu,temiz çıkmıştı gerçi.
Yasaklar erken bitti,dahada çok sebebler varda..Ülke de vakalar hızla tırmanışa geçmiş , bursada eylül ayındaki sayılar ekimde 3 e katlanmış ki bunu dediklerinde ekimin ortasıydı
İnşallah nanacım sağolBuda temiz çıkacak inşAllah