- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Benimkide büyuk ama bıktım ki benÇok iğrenç değil miAma 10 yaşında ancak bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide büyuk ama bıktım ki benÇok iğrenç değil miAma 10 yaşında ancak bu kadar
Bilirim cunku o espirileriGeçmiş olsun
Geçen ablası ile beceri temelli sorularından çözüyorlar.Kızım bir daha yapmam anne diyor, her cümleye bir fikri var soru 10 dk sürüyor dediNiye sana postaladım sanıyorsun dedimBizim ortancs susmuyor insan matematik işlemi yaparken konuşur mu susmuyor susmuyor jic bir zaman susmuyor ve durmuyor uykuda bile parmakları kipirdiyor
Geçen ablası ile beceri temelli sorularından çözüyorlar.Kızım bir daha yapmam anne ,diyor her cümleye bir fikri var soru 10 dk sürüyor dediNiye sana postaladım sanıyorsun dedim
Geçen ablası ile beceri temelli sorularından çözüyorlar.Kızım bir daha yapmam anne ,diyor her cümleye bir fikri var soru 10 dk sürüyor dediNiye sana postaladım sanıyorsun dedim
Yaaaaa izliyoruz haberleri ama cok kotu bir durumTüm antakyada elektrikler kesik
Geçmiş olsunAllah'a emanet olunTüm antakyada elektrikler kesik
Şimdi çocuklar hep bu tür espiri yapıyor:)
Benim oğlumda yapıyor:)
Adamın biri şoka girmiş karısı bime gibi
Beyinleri bu kadar karistirmisken bence yöresel çorba yapilsinO zaman tatlı yapalım
Çorbanın zamanı var şimdi olmaz:)Beyinleri bu kadar karistirmisken bence yöresel çorba yapilsin
Beyinler kıvamındayken belki olur dedimÇorbanın zamanı var şimdi olmaz:)
Önce şoka sonra bime sokacağım onlarıBeyinler kıvamındayken belki olur dedim
DestekcinimÖnce şoka sonra bime sokacağım onları
Sağol canımsınDestekcinim
Haklısın ablacım ❤ Kesinlikle öyle her şer gibi görünen şeyde bir hayır gerçekten oluyor.. Çok şükür halimize herşeye rağmen.Öyle deme rabbim bu günlerimizi aratmasın canım her şerde gizlenen bir hayr vardır mutlaka imtihan dunyasında yaşıyoruz
Sen de benim canımsın Börekler ,dünya mutfağı,tavuk yemekleriSağol canımsın
Sence ne olur
Börekleri yeni yaptık ama diğerleri güzelSen de benim canımsın Börekler ,dünya mutfağı,tavuk yemekleri