- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Hay maşşallah,bi de beceriksiz derlerev temizlendi öğle yemegi yapıldı çocuk okuldan gelecek almaya gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşşallah,bi de beceriksiz derlerev temizlendi öğle yemegi yapıldı çocuk okuldan gelecek almaya gideceğim
hamarat hatunun hali başka olurev temizlendi öğle yemegi yapıldı çocuk okuldan gelecek almaya gideceğim
Ne zor oluyor öyleEvet
Uyudu Allahtan. Dalana kadar ağlıyor hergele
NaberGünaydınn
Nasılsın ablaGünaydınlar şekerler
Bugün bende böyleyim 8 de kalktık çocuğu götürdüm fırına gittim kahvaltı ettim 12 de tekrar yattım ama kafa kazan gibi
Şükür canım seni sormalı ❤Ne zor oluyor öyle
Naber
Nasılsın abla
Bugün bende böyleyim 8 de kalktık çocuğu götürdüm fırına gittim kahvaltı ettim 12 de tekrar yattım ama kafa kazan gibi
Uyuduğum halde uykukuyum ben bugün hep uyumak istiyorumŞükür canım seni sormalı ❤
Bende öyleyim bide her zamankinden daha erken uyudumUyuduğum halde uykukuyum ben bugün hep uyumak istiyorum
Ne kutluyoruz boncukum
Ben 2 buçukta yattım 8 de kalktım ama uetmiyorBende öyleyim bide her zamankinden daha erken uyudum
iyiyim miniğim senden naberrrrrr
bıkkınlığı prensesimNe kutluyoruz boncukum
Yetmez tabiBen 2 buçukta yattım 8 de kalktım ama uetmiyor
Değil mi bir bıkkınlık sıkıcılık var boncuğumiyiyim miniğim senden naberrrrrr
bıkkınlığı prensesim
Bugün yattım benimki başıma dikildi hadi markete gidelim diye adamın pis huyu var ben olmadan market pazar a gitmiyorYetmez tabi
bugün bana cok boğuk geliyorDeğil mi bir bıkkınlık sıkıcılık var boncuğum
BenBugün yattım benimki başıma dikildi hadi markete gidelim diye adamın pis huyu var ben olmadan market pazar a gitmiyor
Burda hava aksine çok güzel ama bende iş yokbugün bana cok boğuk geliyor
Sende mi öylesin
Ne yapsak ki düzelsek diuiyecem de bişey yapasıda gelmiyordubugün bana cok boğuk geliyor