Nevros senin oğlan yüzyüze eğitime başladı mi?Hayırlısı canım
Daha zaman çok
Öğretmen arkadaşlarım durum paylaşıyor onlarda görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevros senin oğlan yüzyüze eğitime başladı mi?Hayırlısı canım
Daha zaman çok
Öğretmen arkadaşlarım durum paylaşıyor onlarda görüyorum
2 Kasım'da canımNevros senin oğlan yüzyüze eğitime başladı mi?
Hayırlısı nevros inşAllah iyi önlem alınır, uzaktan eğitimle olmuyor. Çocuklar arası sınıf farkı büyüyor2 Kasım'da canım
Abla yeni nesil kolonya savaşı yapiyorlar2 Kasım'da canım
Açmasalar uzaktan eğitim yorucu ama iyi gidiyor.Açılınca bitecek o yüzden geri kalmasınlar diye göndereceğiz.Hayırlısı nevros inşAllah iyi önlem alınır, uzaktan eğitimle olmuyor. Çocuklar arası sınıf farkı büyüyor
Uzaktan eğitimde sistem çöktü , yapamadılarAçmasalar uzaktan eğitim yorucu ama iyi gidiyor.Açılınca bitecek o yüzden geri kalmasınlar diye göndereceğiz.
İlk part da biz de çok sorun yaşadık ama ikinci sefer başladığında telefondan hiç sorun yaşamadık sadece tel ekranı küçük işteUzaktan eğitimde sistem çöktü , yapamadılar
Bizim iyi aslındaUzaktan eğitimde sistem çöktü , yapamadılar
Sadece öğretmen ile olmuyor bizimde desteklememiz lazımİlk part da biz de çok sorun yaşadık ama ikinci sefer başladığında telefondan hiç sorun yaşamadık sadece tel ekranı küçük işte
O şart tabi de hani koptu attı diyenler oluyor grupta bizi hiç atmıyorSadece öğretmen ile olmuyor bizimde desteklememiz lazım
Aynen canım bizimde hiç sıkıntı olmuyor.O şart tabi de hani koptu attı diyenler oluyor grupta bizi hiç atmıyor
Internette okudum hep ben öyle diyorlar belirli kapasitesi varmış bazen net kopuyormuş gibi gibiBizim iyi aslında
Bizim öğretmen de telefondan daha sağlam bağlantı oluyor dedi zaten bizim evde de laptop vs yokInternette okudum hep ben öyle diyorlar belirli kapasitesi varmış bazen net kopuyormuş gibi gibi
Iyi akşamlar ortak nasılsınYaksamlar
İyidir Fitnat hemşom,sen nasılsın?Iyi akşamlar ortak nasılsın
Iyiyim çok şükür, elimde kazma kürek, kuyu kazma isleri falan işte aynı devamİyidir Fitnat hemşom,sen nasılsın?
Dikkat et ,kendin düşme Seni severim ,bilirsinIyiyim çok şükür, elimde kazma kürek, kuyu kazma isleri falan işte aynı devam