- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Canimm nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm nasılsın
iyiyim sen nasılsınnnnnnnnnnnCanimm nasılsın
Hep iyi ol inşallah canım ,hamd olsun canım benim bende iyiyimiyiyim sen nasılsınnnnnnnnnnn
İyiyim canım benim şükür hastaneden geldim herşey yolundaymışBal kiz Evva sen nasılsın
Ooh masallahhep böyle gitsin inşallah canım sorunsuz.İyiyim canım benim şükür hastaneden geldim herşey yolundaymış
İnşallah canım ❤ sen nasılsınOoh masallahhep böyle gitsin inşallah canım sorunsuz.
İyiyim canım, bende kahve içiyorumİnşallah canım ❤ sen nasılsın
Allah iyilik versin canım oh mis afiyet olsun ben henüz kahvaltı yapmadım hafif mide bulantısı varİyiyim canım, bende kahve içiyorum
Sağol kuzum benim yesene birşeyler canım ben diyetteyim o yüzden kahveye dadaniyorumAllah iyilik versin canım oh mis afiyet olsun ben henüz kahvaltı yapmadım hafif mide bulantısı var
Bende diyetteyim yumurta kaynattım birazdan yerim sanki alıştım iyi gidiyor inşallah hedeflerimize ulaşırız çok sürünmedenSağol kuzum benim yesene birşeyler canım ben diyetteyim o yüzden kahveye dadaniyorum
Bende ilk gün bir zorlandım şimdi alistimm İnşallah kuzumBende diyetteyim yumurta kaynattım birazdan yerim sanki alıştım iyi gidiyor inşallah hedeflerimize ulaşırız çok sürünmeden
Olsun biraz verir geri alırız rahat durmayız biz daha kim bilir ne tarifler yapıcaz bu arada geliyor madalya canım ben artık bir 4. YümBende ilk gün bir zorlandım şimdi alistimm İnşallah kuzum
Ayne öyle .Olsun biraz verir geri alırız rahat durmayız biz daha kim bilir ne tarifler yapıcaz bu arada geliyor madalya canım ben artık bir 4. Yüm
Geliyor geliyor oylama bitti bitecek yavaşladı evet iyi oy aldım şükür yeni kategoriyi çok merak ediyorum çokta kalmadıAyne öyle .
Hayırlısı ile geliyor herhalde hala inanamıyorum çok bekledim.
Olsun ilk siralardasin hep sende
Her zamangözümüz aydın artık aramızdasın
Aynen canım bende merak ediyorum bakalım.nasil birşey gelecekGeliyor geliyor oylama bitti bitecek yavaşladı evet iyi oy aldım şükür yeni kategoriyi çok merak ediyorum çokta kalmadı
Az çok tahminimiz var ama hiç tutmuyorAynen canım bende merak ediyorum bakalım.nasil birşey gelecek
Valla o tahmin işi bende hiç yok hep sürpriz oluyor kategoriler açılınca bir anda tarif düşünüp yaziyorumAz çok tahminimiz var ama hiç tutmuyor
4 haftalık olur inşallah buluruz bişeyler yineValla o tahmin işi bende hiç yok hep sürpriz oluyor kategoriler açılınca bir anda tarif düşünüp yaziyorum