- 24 Eylül 2018
- 98.492
- 295.052
- 698
Patron 1,Muzkad 2 olacak gibiSen Nevreste ye yazınca direk kime verdin diye baktım şükür ben değil mişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patron 1,Muzkad 2 olacak gibiSen Nevreste ye yazınca direk kime verdin diye baktım şükür ben değil mişim
Deme deme öyle demee 10 dk geçti düzenleme de yapılmıyorSen Nevreste ye yazınca direk kime verdin diye baktım şükür ben değil mişim
Yazık ettiler bana cennam 1 oyumu istiyorum diye yönetime şikayete gidiyormuşum bideBana vermesin diye dua edecekler
Olur mu olurYazık ettiler bana cennam 1 oyumu istiyorum diye yönetime şikayete gidiyormuşum bide
Allah korusun bacım, herşeyin hayırlısıPatron 1,Muzkad 2 olacak gibi
Oy kullanınca geri alınmıyor malesefDeme deme öyle demee 10 dk geçti düzenleme de yapılmıyor
Çok zor durumda kalırsam giderimOlur mu olur
Şöyle bir bakayım dedim anam herkes kendine birer oy vermişÇok zor durumda kalırsam giderim
Ben vermedimŞöyle bir bakayım dedim anam herkes kendine birer oy vermiş
Ben birşey diyim mi iyi ki katılmadım kendi oyumu başkasına atsam kendimi bıçaklardımŞöyle bir bakayım dedim anam herkes kendine birer oy vermiş
Çoğunluk diyeyimBen vermedim
Siz de sona saklayın görürüm sizi berabere kalırsanız nasıl yapıştırıyorsunuzBen vermedim
Desene bizim güvenliğimiz açısından en hayırlısı olmuşBen birşey diyim mi iyi ki katılmadım kendi oyumu başkasına atsam kendimi bıçaklardım
Biz verdik gitti berabere kalırsak tencere kapak yaaparızSiz de sona saklayın görürüm sizi berabere kalırsanız nasıl yapıştırıyorsunuz
Bölüşüm harika ama var bir kapak sevgisi hissediyorumBiz verdik gitti berabere kalırsak tencere kapak yaaparız
Ne koni bağımındanBölüşüm harika ama var bir kapak sevgisi hissediyorum
Neyse tencere kapağı boşver de şu oyu geri almak istiyorum mesajımı da mı silemiyorum ben şimdi assdjdjdj Onu sileydim bariNe koni bağımından
Vala alınmıyor diye biliyorum da Nevreste ablaya söylersinNeyse tencere kapağı boşver de şu oyu geri almak istiyorum mesajımı da mı silemiyorum ben şimdi
Allah için kadını etiketlemeyelim artık bu nerden çıktı ne diyor ne karıştırıyor diye komple siteden atacaklarVala alınmıyor diye biliyorum da Nevreste ablaya söylersin
Yok kız olmaz bişey abla bu konulara bakıyor daha iyi biliyor ondan.Allah için kadını etiketlemeyelim artık bu nerden çıktı ne diyor ne karıştırıyor diye komple siteden atacaklar