- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin diyorsunuz he demek öyle
Şimdiden tarif atanlar var benim ağzımın suyu akmaya başladı bile.
Yazdım bugün o da yarım saati güzel degerlemdirmek istediğini ve teknoloji yüzünden çok zorlandığını söyledi tatlis tatlis konisip japattik koniyu bende evde ne yaşıyorsam yazdım umarım anlasmisiz ve bitmiştirAynen konuşun çözülmeyecek bir mesele değil maksat senin içinde kalmasın hem
Yarışma bahanesi asıl eğlence sohbette demek.Kesinlikle tarif yapmasanız bile buradaki sohbetler çok keyifli geçiyor.
Daha da neler gelir görürsünüz..
Yarışma bahanesi asıl eğlence sohbette demek.
Pogacanin susamlari eline geldi diye yemedi benim oglan cok titiz ya kime cekti bilmiyorum :)
Haa rii kaaHer ikiside muhteşem zaten,burada toplanıp muhabbet ediyoruz güzelcene arada bdv'ye gidip ceza alıp geri geliyoruz
Evet ya degisik huylari var simit yerdi normalde ama bunun susamlari cok dokuldu hic hosuna gitmedi :)Seçici o zaman bu k0onularda.
Haa rii kaa
Ben bdv de uslu kız olmaya karar verdim yoksa çok üzülüyorum.
Evet ya degisik huylari var simit yerdi normalde ama bunun susamlari cok dokuldu hic hosuna gitmedi :)
Evet cocuk iste bende bosuna sinirlendim kendimede kiziyorum sonra napiyim daha kucuk laf anlamiyor sevmedi yemedi dimi ne var bundaBen o kadar üzüldüm ki sayısını bile hatırlamıyorum artık.
Döküldü diye yemedi o zaman kıyamam ona :)) çocuklar böyle işte annesi.
Evet cocuk iste bende bosuna sinirlendim kendimede kiziyorum sonra napiyim daha kucuk laf anlamiyor sevmedi yemedi dimi ne var bunda
O daha kötü benimkilerin sayısı beş parmağımı geçmez. En çok aynı kişi sebebi ile defalarca üzülmek dokunuyor bana.Ben o kadar üzüldüm ki sayısını bile hatırlamıyorum artık.
Evet oyle tabi de ben hemen sinirlenip kizmis olmami kafama takiyorum biraz sinirli yapim var bayadir onune gecmistim hic kizmiyodum ama iki gundur ne olduysa gene sacma seylerden kiziyorumDüşünsene biz bile bazen yapıyoruz bunu yada eşimiz yapıyor.
Tepkisi gayet nıormal takma kafana bile..
O daha kötü benimkilerin sayısı beş parmağımı geçmez. En çok aynı kişi sebebi ile defalarca üzülmek dokunuyor bana.
Evet oyle tabi de ben hemen sinirlenip kizmis olmami kafama takiyorum biraz sinirli yapim var bayadir onune gecmistim hic kizmiyodum ama iki gundur ne olduysa gene sacma seylerden kiziyorum
Evet de iste cocuklar cok etkileniyor ya ona surekli kizip kalici hasarlar birakmaktan korkuyorum :)Bende sinirliyimdir aslında,eşim onun için asabi kadın der bana.
Oluyor bunlar maalesef,emek veriyorsun sonrada böyle olunca üzülmen gayet normal.
Allah sabretme gücü versinO zaman iyiyimiş,bende çok var bdv ve siyaset beni yakıyor hep
Evet de iste cocuklar cok etkileniyor ya ona surekli kizip kalici hasarlar birakmaktan korkuyorum :)
Allah sabretme gücü versin