- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
79 luyum ben83 lü yok demi aramizda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
79 luyum ben83 lü yok demi aramizda
Maşallah ya gerçekten sana imreniyorum nazar değmesinen ucuzu 40 liraydı,hemen atladım :)
yarım metre gitti.o dalgalı kumaştan mayo dikmiştim çocuklara,bi ara çok modaydı evde vardı.
Dün bir komşu sifre koymuş ekran kilidi ..kızı dedi ki annesi yokken şifre ilk iki rakamı 19 son rakamı 4 komşuyu tahminen 1974 olabilir diye düşündüm ağzımdan kaçtı soyledim çocuk benim sayemde şifreyi buldu aklıma o geldi79 luyum ben
Bende iyiyim canım nolsun ev işlerini yapıyorumİiyiyim gizemcim sağol,sen nasılsın gözlükçüye gideceğim camları yenilencek.
Günaydınlar olsun,pazara kadar yemeyim diyorsun yani
anneye itiraf et,şifreyi yenilesinDün bir komşu sifre koymuş ekran kilidi ..kızı dedi ki annesi yokken şifre ilk iki rakamı 19 son rakamı 4 komşuyu tahminen 1974 olabilir diye düşündüm ağzımdan kaçtı soyledim çocuk benim sayemde şifreyi buldu aklıma o geldi
büyüklere de unicorn yaptım ama göstermeye utanıyorum artıkMaşallah ya gerçekten sana imreniyorum nazar değmesin
Gösterbüyüklere de unicorn yaptım ama göstermeye utanıyorum artık
Gelir gelmez söyledim zaten o da güldü geçti uazikanneye itiraf et,şifreyi yenilesin
olay mı varWunderLost bugün yazacağım msj eşim öğretmeni haklı buluyor ..oğluma da öğretmenin olayları görsün diye artık kamerasını açma şartı koydum ...
Yaaaneeeee Kukrim nin doğum gününe,o muhteşem güne 9 gün mü kalmıııışşşşşşş
Uzaktan eğitim problemleri ..oğlana söz hakkı vermiş öğretmen bende odaya girince o an oğlan mikrofonu kapatılmış tabi ..ben aç diyorum o bana çik diyor derken ..öğretmen oğlanın mikrofonunu tamamne kapatip soruya cvp vermemek için yaptığını dusunul bir dünya laf söyledi ...eşim de diyor kadın haklı tabi öğretmen video da açık olmadığı için durumu görmedi oğlanı suçladıolay mı var
çok karışık bu ders işleri yaUzaktan eğitim problemleri ..oğlana söz hakkı vermiş öğretmen bende odaya girince o an oğlan mikrofonu kapatılmış tabi ..ben aç diyorum o bana çik diyor derken ..öğretmen oğlanın mikrofonunu tamamne kapatip soruya cvp vermemek için yaptığını dusunul bir dünya laf söyledi ...eşim de diyor kadın haklı tabi öğretmen video da açık olmadığı için durumu görmedi oğlanı suçladı
Öğretmenler de evde hem çocukları ile uğraşıp ders anlatıyor ev işleri bir yandan ...bizde öyle hem çocuk derste olup hem sessiz ortamı sağlamak çok zor yani ...her iki tarafta kusursuz olamıyorçok karışık bu ders işleri ya
en çok çocukları vurdu bu pandemi.
Sana ona gerçekten olamaz demişler bence
İyi bugun iki tarif geliyo :) benimkiler pek istedigim gibi olmadi ama cekicem simdi resimlerini :)Hadi bakalım bende yapıyorum
Hemsom kapakları gördün müçok eğlenceli bunların düğünleri yaaaa gidip bütün gece izlemek isterdim
ne kapağı kız :)Hemsom kapakları gördün mü