- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Begenmiyor mu
Benim aldığım tarifi isteyen oldu mu
Belkide benim bir bilsem varyaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Begenmiyor mu
Hadi yaa şansına küs abla, ne diyeyimBelkide benim bir bilsem varyaaa
Ya ben önerdim aynı anda oda onu yazdı.Sonra yine antin kuntin bir şeyler istedi.Bende kabul etmedimNe de olsa ikimizde aynı tarifi düşündükBegenmiyor mu
Belkide benim bir bilsem varyaaa
Bence tarifi güzel. İyi yapmışsınYa ben önerdim aynı anda oda onu yazdı.Sonra yine antin kuntin bir şeyler istedi.Bende kabul etmedimNe de olsa ikimizde aynı tarifi düşündük
İstenmez mi yine sopa ile kovalayacaklar var
Yapan mı varİlk tarif kaçta eklenir acaba
Şaşırdım ama çok gibi geldi sanki bakalım neler olacak neler gelecek çekirdeğini aldım izliciiim20 bile olmadı:)
Aynen çok güzelAma beceremezse bilmemBence tarifi güzel. İyi yapmışsın
Sopa ile kovalayacaklara selam olsun
Evet tabi kiYapan mı var
19 olduŞaşırdım ama çok gibi geldi sanki bakalım neler olacak neler gelecek çekirdeğini aldım izliciiim
Becerir benim komşum
Hadi yaa şansına küs abla, ne diyeyim
Ya ben önerdim aynı anda oda onu yazdı.Sonra yine antin kuntin bir şeyler istedi.Bende kabul etmedimNe de olsa ikimizde aynı tarifi düşündük
İstenmez mi yine sopa ile kovalayacaklar var
19 oldu
Bulur bulur 30 u bulur hadi bakalım Allah artırsın abla19 oldu
Canım otlu peynirli pogaca çekti yaa. İlk sayfada ki foto çok nefis. Bide çay OhhVayyy bu sefer epey kalabalık olacağız süperrrr
Canım otlu peynirli pogaca çekti yaa. İlk sayfada ki foto çok nefis. Bide çay Ohh
Bende severim. Sıcakken güzel oluyorEşimde kaç gündür onu istiyor varya çok sever kendilerini tembelliğimden fırsat olmadı yapmaya
Bende severim. Sıcakken güzel oluyor