• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    700
  • Anket Kapalı .
Off ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diye :110: ben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim:KK53:

Vayyy uyanıkkk benim aldığım tarifide biri almış bulayım saçlarından sürükleyeceğim onun varya :KK11::KK11::KK70::KK70:

Off ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diye :110: ben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim:KK53:
Senin tarifin iyi otur kenarda:70:
Sana bundan sonra antin kuntin tarif yok:70:

Senin tarifin iyi otur kenarda:KK70:
Sana bundan sonra antin kuntin tarif yok:KK70:
Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımda :KK53:

Onları yap resim çek buraya ekle:KK70:Yada yemek tarifleri bölümüne konu açabilirsin:)
Evet illa yapacağım muhtemelen aklıma düştü artık bir kere. O zaman yemek tariflerine eklerim olmazsa 🤗🤗🌸🌸

Bunu bilmek iyi oldu. 👍Ozaman herkese başarılar dilerim

Kesinlike rekabetli geçecek buda:))

Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımda :KK53:

İşte aynı ben buldum bir tane mesela şansı olmaz diye vazgeçtik :kızgın::KK53::silah:

Yoğun ablacım fırsat bulup gelemiyor:)
Şimdi okul açıldı daha zor gelmesi:)

Çocukların okulu olunca ondan gelemiyor demekki.

Back