- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Bende öyle:)
Yeni arkadaşlar oldumu iyi oluyor:))
Aha haaa
Yaaaaaaa küçük gelin seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle:)
Aha haaa
Özelden yazmıştı:)Ben yeni gördüm de diğer konuda sormuş ondan etiketledim hiç bakmadan bulmuş mu bulmamış mı diye
Yatak odam geldi le leee liiiliiiii
Off ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diye ben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
Senin tarifin iyi otur kenardaOff ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diye ben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
HAbibte kk nın en beceriklisi ,en datlusu sende gel özledim
Geçti artık geçmiş olsun tarifine odaklan olmmmmmmOff ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diye ben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
Yok öyle düşünmeyin bu sefer ki farklı olacak,ödül kazananlar katılmayacak:))
Off ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diye ben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımdaSenin tarifin iyi otur kenarda
Sana bundan sonra antin kuntin tarif yok
Yoğun ablacım fırsat bulup gelemiyor:)Bizim deynep nerelerde hiç gözükmüyor.
Onları yap resim çek buraya ekleYada yemek tarifleri bölümüne konu açabilirsin:)Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımda
Tamaammm tamam odaklaaaanıyorumm hoommmmmmmmmGeçti artık geçmiş olsun tarifine odaklan olmmmmmm
Evet illa yapacağım muhtemelen aklıma düştü artık bir kere. O zaman yemek tariflerine eklerim olmazsaOnları yap resim çek buraya ekleYada yemek tarifleri bölümüne konu açabilirsin:)
Yok ben latife ediyorum kelebekÖyle oluyorsa bende yapayım 3 5 tarif
Bunu bilmek iyi oldu. Ozaman herkese başarılar dilerim
Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımda
Yoğun ablacım fırsat bulup gelemiyor:)
Şimdi okul açıldı daha zor gelmesi:)
Yok ben latife ediyorum kelebek
Begenmiyor muSenin tarifin iyi otur kenarda
Sana bundan sonra antin kuntin tarif yok