- 20 Mart 2008
- 141.643
- 213.215
- 1.423
- 60
Bende öyle:)
Yeni arkadaşlar oldumu iyi oluyor:))
Aha haaa![]()
Yaaaaaaa küçük gelin seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle:)
Aha haaa![]()
Özelden yazmıştı:)Ben yeni gördüm de diğer konuda sormuş ondan etiketledim hiç bakmadan bulmuş mu bulmamış mı diye![]()
Off ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diyeben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
![]()
Senin tarifin iyi otur kenardaOff ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diyeben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
![]()
Geçti artık geçmiş olsun tarifine odaklanOff ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diyeben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
![]()
Yok öyle düşünmeyin bu sefer ki farklı olacak,ödül kazananlar katılmayacak:))
Off ya hep ya daha güzel tarif vardı da almadıysam hissi var kafamda. Başkaları kimbilir neler aldı diyeben 3 tarifle katılabilir miyim ya 3ü oylansın benim
![]()
Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımdaSenin tarifin iyi otur kenarda
Sana bundan sonra antin kuntin tarif yok![]()
Yoğun ablacım fırsat bulup gelemiyor:)Bizim deynep nerelerde hiç gözükmüyor.
Onları yap resim çek buraya ekleYaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımda![]()
Tamaammm tamam odaklaaaanıyorumm hoommmmmmmmmGeçti artık geçmiş olsun tarifine odaklanolmmmmmm
Evet illa yapacağım muhtemelen aklıma düştü artık bir kere. O zaman yemek tariflerine eklerim olmazsaOnları yap resim çek buraya ekleYada yemek tarifleri bölümüne konu açabilirsin:)
Yok ben latife ediyorum kelebekÖyle oluyorsa bende yapayım 3 5 tarif![]()
Bunu bilmek iyi oldu.Ozaman herkese başarılar dilerim
Yaa yine gidiyordum az kalsın antin kuntine alışkanlık işte. Evet güzel tarif ama aklım hala alamadıklarımda![]()
Yoğun ablacım fırsat bulup gelemiyor:)
Şimdi okul açıldı daha zor gelmesi:)
Begenmiyor muSenin tarifin iyi otur kenarda
Sana bundan sonra antin kuntin tarif yok![]()