- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.760
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla öğretmenimiz dedi şuan deneniyor sistem eğer sıkıntı olmazsa diğerleri de başlayacakmis bir ay sonra falanSor canım bende unutuyorum ,karıştırıyoruz
Siz ilçedesiniz galiba:)
Aslında sınıfları çok kalabalık değil oğlumun 27 kişi ikiye bölününce çok olmayacaklar ama kararsızım
Kardeşim ve eşi de öğretmen onlar göndermiyor yoksa yarın onlarında açılıyor.Abla öğretmenimiz dedi şuan deneniyor sistem eğer sıkıntı olmazsa diğerleri de başlayacakmis bir ay sonra falan
Senin ne işin varUzak dur çocukları riske atmaEğer sitenin içine beni almazlarsa ben çocuğu da göndermem
Öğretmenler de göndermiyor da onların da vardır bildiği bence ortamı görünce çok veli vazgeçecek ...kantin kapalı olacakmış ama şu aklımı karıştırdı acaba WC kullanilacak miKardeşim ve eşi de öğretmen onlar göndermiyor yoksa yarın onlarında açılıyor.
Yani bekleyelim diyor ortam nasıl olacak vs...
Evet 1 ay sürmez açılır diğerleri için :)Zaten kasımda sınava girecekler
Kullanılır tabi ki ama hijyen olur mu bilmiyorumÖğretmenler de göndermiyor da onların da vardır bildiği bence ortamı görünce çok veli vazgeçecek ...kantin kapalı olacakmış ama şu aklımı karıştırdı acaba WC kullanilacak mi
İmza için gideceğim okul için önce siteye girmem gerekiyor siteye girince bir km falan yokuş çıkıyorsun ...sitenin girişinde ölçüm yapılıyor zatenSenin ne işin varUzak dur çocukları riske atma
Toplanti yapıldı ama ben sormayı unutmuşum dün arkadaşla telefonda konuşurken aklıma geldi . Eşimde diyor mecbur kullanacak sıkışan çocuk ne yapacak diyor benimki kullanmaz eminim de diğer çocuklar da kullanmasa keşkeKullanılır tabi ki ama hijyen olur mu bilmiyorum
Hayırlısı bizim durumdan haberdar edersin.Saklanıyor birilerinden duymazsak haberimiz olmazİmza için gideceğim okul için önce siteye girmem gerekiyor siteye girince bir km falan yokuş çıkıyorsun ...sitenin girişinde ölçüm yapılıyor zaten
19 yasinda kizim 14yasinda oglum 2yasina girmeyen kizim daha varE Elif_Eylul seninkiler kaç yaşında
Bizimde 27mis canimSor canım bende unutuyorum ,karıştırıyoruz
Siz ilçedesiniz galiba:)
Aslında sınıfları çok kalabalık değil oğlumun 27 kişi ikiye bölününce çok olmayacaklar ama kararsızım
Aynen öyle hayırlısı olsun...ogretmen toplantı da söyledi ..kovid taşıyan bir öğrenci ailesi bildirmemis birinci sınıflarda okul duyunca çocuğu mesafeli olarak tenefuse cikartip eve gondermisler böyle velilerde var malesefHayırlısı bizim durumdan haberdar edersin.Saklanıyor birilerinden duymazsak haberimiz olmaz
Ben tembihliyorum oğlumu gidersen wc ye sakın girmeKızların çeşmeler fetoselli mi deniyor şu dokunmadan açılıyor onlardan yine el yıkamak için girebilirler.Ama oğluma o kadar güvenemiyorumToplanti yapıldı ama ben sormayı unutmuşum dün arkadaşla telefonda konuşurken aklıma geldi . Eşimde diyor mecbur kullanacak sıkışan çocuk ne yapacak diyor benimki kullanmaz eminim de diğer çocuklar da kullanmasa keşke
Maşaallah seninkiler büyük19 yasinda kizim 14yasinda oglum 2yasina girmeyen kizim daha var
Bizimde 27mis canim
Hay masallah kızın bayağı büyükmüş boyunla kızın var seninde nevo gibi desene rabbim bana da göstersin insallaj o günleri19 yasinda kizim 14yasinda oglum 2yasina girmeyen kizim daha var
Bizimde 27mis canim
İşte bu korkutuyorAynen öyle hayırlısı olsun...ogretmen toplantı da söyledi ..kovid taşıyan bir öğrenci ailesi bildirmemis birinci sınıflarda okul duyunca çocuğu mesafeli olarak tenefuse cikartip eve gondermisler böyle velilerde var malesef
Amin inşaallahHay masallah kızın bayağı büyükmüş boyunla kızın var seninde nevo gibi desene rabbim bana da göstersin insallaj o günleri
Yok bizde öyle Çeşme nerdeeeeeBen tembihliyorum oğlumu gidersen wc ye sakın girmeKızların çeşmeler fetoselli mi deniyor şu dokunmadan açılıyor onlardan yine el yıkamak için girebilirler.Ama oğluma o kadar güvenemiyorum
Atlatmış olup olmadigimizi da bilmiyoruz kimi anlamadan atlatiyormus yaİşte bu korkutuyor
Kızların okul binası yeni sadece 1 ay kullandılarKolej gibi yapılmış dolaplar vs...Yok bizde öyle Çeşme nerdeeeee
Okulun cesmesinde akan sular arıtma suyu ama öğretmen toplantı da icmeyecekler çeşmeden dedi ..herkes yanında getirecek içeceğini dedi ..ama sanırım o da tuvaleti konuşmayı unuttu :/
Aynen oda olabilirAtlatmış olup olmadigimizi da bilmiyoruz kimi anlamadan atlatiyormus ya