- 22 Temmuz 2017
- 44.476
- 131.967
- 598
Fıstık tarlası var kadınınAntepli gelin olmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıstık tarlası var kadınınAntepli gelin olmak
Keşke fıstık kreması da ucuz bir şey olsaydı…Antepli gelin olmak
Çok zormuş nevosASSOSyal
Yarışma - 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri 1 Oy hakkınız bulunmaktadır. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... 1.Artan Tavuk Suyuna Pilav ve Çorba:KK200: Herkese hayırlı ramazanlar 😍 İçinde bulunduğumuz olağanüstü günlerden dolayı Ramazan ayı bu sene olması gerektiği...www.kadinlarkulubu.com
Antepli gelin olmak
Ağanın eli tutulmaz yasomFıstık tarlası var kadının
Onu bunu boşver, çorban nerede çorban?Çok zormuş nevos
Emeenn tarladan fıstıklari alıp bızlat caaggniiimmmmKeşke fıstık kreması da ucuz bir şey olsaydı…
Herkese bravooo nevosYarışma - 2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri 1 Oy hakkınız bulunmaktadır. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... 1.Artan Nohut Yemeğinden Humus :KK200: Ramazan sofralarımız öncelikle gözlere, daha sonra midelere hitap edecek şekilde özenle kurulur. Fakat uzun süreli açlık...www.kadinlarkulubu.com
Yarın yapicam galiba yasom, o kadar zor kiOnu bunu boşver, çorban nerede çorban?
4 kategori yaptık ben hepsine katıldımHerkese bravooo nevos
Bir şey alicam nevosGüya dün geliyordu
Yine miBir şey alicam nevos
Onları ayıklamakla kim uğraşacak Bir de bizimkilerin toplattığı fıstıkların içi tam yeşil olmuyor. Erken dönemde toplayınca o renk oluyordu sanırım. Eşim daha geç toplatıyor. Fıstığın tadı aynı ama rengi sarıya dönük oluyor. Bana yeşil lazım.Emeenn tarladan fıstıklari alıp bızlat caaggniiimmmm
Bana fenalık geldi seni düşünemiyorum nevos4 kategori yaptık ben hepsine katıldım
O ay haftada 2 yarışma yapıyordum
cık birsey nevosum, önemsizYine mi
At konudan elticim.Güya dün geliyordu
O zaman mecbur paraya kuvvet askolettamOnları ayıklamakla kim uğraşacak Bir de bizimkilerin toplattığı fıstıkların içi tam yeşil olmuyor. Erken dönemde toplayınca o renk oluyordu sanırım. Eşim daha geç toplatıyor. Fıstığın tadı aynı ama rengi sarıya dönük oluyor. Bana yeşil lazım.
Çok keyifliydi ama zorduBana fenalık geldi seni düşünemiyorum nevos
Önemsiz ise alma.cık birsey nevosum, önemsiz