- 22 Temmuz 2017
- 44.720
- 132.420
- 598
Fıstık tarlası var kadınınAntepli gelin olmak![]()
![Unamused face :unamused: 😒](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f612.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fıstık tarlası var kadınınAntepli gelin olmak![]()
Keşke fıstık kreması da ucuz bir şey olsaydı…Antepli gelin olmak![]()
Çok zormuş nevosASSOSyal
Yarışma - 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri 1 Oy hakkınız bulunmaktadır. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... 1.Artan Tavuk Suyuna Pilav ve Çorba:KK200: Herkese hayırlı ramazanlar 😍 İçinde bulunduğumuz olağanüstü günlerden dolayı Ramazan ayı bu sene olması gerektiği...www.kadinlarkulubu.com
Antepli gelin olmak![]()
Ağanın eli tutulmaz yasomFıstık tarlası var kadının![]()
Onu bunu boşver, çorban nerede çorban?Çok zormuş nevos![]()
Emeenn tarladan fıstıklari alıp bızlat caaggniiimmmmKeşke fıstık kreması da ucuz bir şey olsaydı…
Herkese bravooo nevosYarışma - 2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri 1 Oy hakkınız bulunmaktadır. Sofra sahipleri oylama sonunda açıklanacak... 1.Artan Nohut Yemeğinden Humus :KK200: Ramazan sofralarımız öncelikle gözlere, daha sonra midelere hitap edecek şekilde özenle kurulur. Fakat uzun süreli açlık...www.kadinlarkulubu.com
Yarın yapicam galiba yasom, o kadar zor kiOnu bunu boşver, çorban nerede çorban?
4 kategori yaptık ben hepsine katıldımHerkese bravooo nevos![]()
Bir şey alicam nevosGüya dün geliyordu
![]()
Yine miBir şey alicam nevos![]()
Onları ayıklamakla kim uğraşacakEmeenn tarladan fıstıklari alıp bızlat caaggniiimmmm![]()
Bana fenalık geldi seni düşünemiyorum nevos4 kategori yaptık ben hepsine katıldım
O ay haftada 2 yarışma yapıyordum![]()
O zaman mecbur paraya kuvvet askolettamOnları ayıklamakla kim uğraşacakBir de bizimkilerin toplattığı fıstıkların içi tam yeşil olmuyor. Erken dönemde toplayınca o renk oluyordu sanırım. Eşim daha geç toplatıyor. Fıstığın tadı aynı ama rengi sarıya dönük oluyor. Bana yeşil lazım.
![]()
Çok keyifliydi ama zorduBana fenalık geldi seni düşünemiyorum nevos![]()