- 22 Temmuz 2017
- 44.476
- 131.967
- 598
Onlar yasminsay ile bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar yasminsay ile bende
Ama adı öyleİiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne dediiiiiiiiiiiiiii ,dicektim negzel
Çok ayıp dicektim, senden beklemezdim nevos dicektimAma adı öyle
Evet tam sizlik zatenOnlar yasminsay ile bende
Şerbet kaynatmış ve yarın baklava açacak olmam.Hiç istemeyin o zaman
Eşim az önce instagramda bir baklava tarifi görmüş. Çok kolay bir tarifmiş hemen yaptı diyor. Dedim yap yiyelim o zamanŞerbet kaynatmış ve yarın baklava açacak olmam.
Geçen haftadan beri fındıklı baklava diye sayıklıyor benimkide ve ekliyor HİÇ BAKLAVA YAPMIYORMUŞUM.Eşim az önce instagramda bir baklava tarifi görmüş. Çok kolay bir tarifmiş hemen yaptı diyor. Dedim yap yiyelim o zaman
Diyetteyim vallahi hiç uğraşamam
Ellerine sağlık elticim
Aynı benim eşimOnun yüzünden hem o, hem ben kilo aldık. Birde bir şey yapmıyorsun diyorBen diyete başladım. O hala yemeye devam, sürekli bir şey istiyorGeçen haftadan beri fındıklı baklava diye sayıklıyor benimkide ve ekliyor HİÇ BAKLAVA YAPMIYORMUŞUM.
Geçen haftaki durumumu biliyorsun, evde yoktum.
Dün sütlaç yaptım, baklava yapsan dedi, dedim Yasemin yap kurtul.
Sağ olasın elticim.
Benim oğlan bile bok der.Bip yazmadığıma şükret
Buraya yazdım normalde söylemem bile
Hiç sorma çok yoğunum bu aralar giriyorum topiğe ama bak çık oluyorNane Limon Kabugu denk gelemiyoruz hiç
Şimdide hazırlanıyorum veli toplantısına gideceğimHiç sorma çok yoğunum bu aralar giriyorum topiğe ama bak çık oluyor
Benim dr öyle, bir şeyler yazan olursa cevap verip çıkıyorum, arada da fazla dutları topluyorum kolay gelsin toplantıda daHiç sorma çok yoğunum bu aralar giriyorum topiğe ama bak çık oluyor