Balkabakli bebişimBi ara çok popiydi Yeşil kabaklı kakaolu kek. Hiç anlaşılmıyormuş. O zaman niye koyuyoruz kabağı keke nalakaaa
Geçen gün çileğin kilosu 1000 tele diye bi şey gördüm kuşum bence Nevoşu dinleyip süssüz yapalımÜstüne süs
Tamam bize uyar. Biraz kafamızı dinlerizBen katılmıyorum ders calisicam
Çilek alan zaten bizi gelip zorbalar pis fakirler diye kuzuGeçen gün çileğin kilosu 1000 tele diye bi şey gördüm kuşum bence Nevoşu dinleyip süssüz yapalım
Ama güzel yapmıştınBirinci olduğum yarışma
Halen kakaolu Kekin az oy almasını içerliyorum
Püüü, Love'ın tukurugunden nevosTamam bize uyar. Biraz kafamızı dinleriz
Püüü, Love'ın tukurugunden nevos
Yav ne biçim bi döneme denk geldim arkadaş. Baklavaların, çizkeklerin, sarmaların, içli köftelerin havada uçuştugu dönemlerden sen gel cocostarın bile yasak oldugu dönemde yarış.Ama güzel yapmıştın
Cocostar da yasak
Diyetteyken de kek yemeyiversinlerDiyet olduğu için
Bak bu ay sizi özgür bıraktımYav ne biçim bi döneme denk geldim arkadaş. Baklavaların, çizkeklerin, sarmaların, içli köftelerin havada uçuştugu dönemlerden sen gel cocostarın bile yasak oldugu dönemde yarış.
Zaten diyette çoğumuz kek yemeyelimAma güzel yapmıştın
Cocostar da yasak
Hay allah razı olsun doğru bakBak bu ay sizi özgür bıraktım
Evet bende diyetteyim ama bir kilo kaldı. Sonra devam yemeyeZaten diyette çoğumuz kek yemeyelim
Yav ne biçim bi döneme denk geldim arkadaş. Baklavaların, çizkeklerin, sarmaların, içli köftelerin havada uçuştugu dönemlerden sen gel cocostarın bile yasak oldugu dönemde yarış.
Ne güzel istediğin kiloya ulaşmışsın darısı başımızaEvet bende diyetteyim ama bir kilo kaldı. Sonra devam yemeye
Şöyle bi ay bütün yasaklı tariflerden all star yapalım mı ya üfffffRica ederim
Ya zaten 2.5 kilo artıdaydım. Bir haftadır diyet yapıyorumNe güzel istediğin kiloya ulaşmışsın darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?