Ay inş gider bildirim canım ya@Kazen Abicim bugün oylama için son gün bildirim bekliyoruz
Nasip bakalımFark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Aynı Kemal Sunal gibi düşündüm kendi kendime
Ay ne güzel yorumladın ya çok hoşsunFark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Ya sen öne geçersenFark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Aynı şeyi mezelerde ben yaşadımFark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Nasrettin Hoca misali, damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışAy ne güzel yorumladın ya çok hoşsunşu an tam yazdığın hisleri yaşıyorum
Ya ben öne gecersem diye düşünüyordum, tüm hayallerimi yıktın aşkoYa sen öne geçersen
Pek sanmıyorum.Ya sen öne geçersen
Sen dur önce ben öne geçicemYa ben öne gecersem diye düşünüyordum, tüm hayallerimi yıktın aşko
Mercimek seviliyor ama sıradan biraz her gün evde içiyoruz işteBenim kelle çorbam ile düğün çorbası birbirine benziyor, birimizin çorbası olmasaydı sonuç ne olurdu acaba?
KK et seviyormuş bunu anladık (kelle de seviyormuş) Mercimek çorbasını görünce kesin 1.olur demiştim ben, hem seviliyor hem sunum güzel. Lebeniyenin oyunu da daha fazla olur sanmıştım. KK şaşırtıyor çoğu zaman.
Yine düşündüm kendi kendime de siz de aynı şeyi düşünüyormuşsunuz zaten
Ben çoğunlukla ikinci oluyorum o yüzden son dk kadar herşey olabilirFark 2 ye inmiş. 1.olan farkla 1.olunca iyi oluyor.2. için az farkla kaybetmek kötü oluyor. Bu sefer de düğün öne geçerse naneye kötü olur. Bakalım hayırlısı, nasip.
Teşekkür ederim canım
28 30 tane Trakyalı çıkar mı kiTmm geç aşkom, hersey senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?