En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Sağol Ablam
Aramızı kimse bozamaz

Hakkınızda hayırlısı olsun

Tabisi yaniiii
Amim nevoşum sağol bir tuhaf oldum bugün,komşumuz var apartmanda sağolsun onun sayesnde gün aldık yoksa doluydu.Belediyeye gittim işim de vardı sonra komşumla telden de görüştük saatleri verdi bize bizde seçtik okey dedik..
Sonra damatla telde konuştum nasıl tşk ediyor,sağol anne yoruldun sende diyeee

Çok iyi olmuş Ablam sonra gün bulmak zor olurHakkında hayırlısı olsun.Umarım herşey beklediğinizden çok daha iyi olur
Ben keçtım oğlumu almaya gidiyorum

damadın çok şanslı keleşim..

Aminn inşallah görürümm bende .. sağlıkla ,huzurla .evladımın mürüvedini..keleşim torun ayrı bir seviliyormuş hep öyle diyorlar.. valla çocuk gibi olursun sendee..

Amin inşallah arık yaşayıp göreceğiz o günleride bakalım,torun ana paranın faizi diyorlar

düşünsene ağzında diş dans ederken güllerle birlikte dişlerde fırlamışş ayy aklıma geldi şimdi ..

Bak sen Nevreste ye güller nerdeee

teee hep bu keleşin yüzünden HanimKelesimiGetir niye öyle diyon takma diş ,,altın diş,,yok bornoz diş..bronz muydu yoksa..

Yokk ben masumummmm

Çok iyi olmuş Ablam sonra gün bulmak zor olurHakkında hayırlısı olsun.Umarım herşey beklediğinizden çok daha iyi olur
Ben keçtım oğlumu almaya gidiyorum

Smin nevoşum sağol tşkler

damadın çok şanslı keleşim..

Umarım öyle olur şimdilik iyi bakalım sonrasıda iyi olsunda huzurlu mutluolsunlar

görüşürüz nevrestem dikkat et yolda giderken fırlamasın altın dişlerin..

Wayyyy kıslandım diyecem ama benim dişler daha havalııı
Bakkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…