• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Seneye bana özel en nene kategorisi açacakmış öyler didi :KK53::KK53: kendine baksın takma dişli nolcak :KK70::KK70:
takma dişliii...:KK57::KK70::KK70::KK70: Nevreste Nevreste koşş,,koşş bu hatun ne diyor sana rabia01 rabia01 vallah karıştırdım ortalığı baksana bunlar ne diyorlar birbirlerinee.. ayy ne güldüm çatlattılar göbeğimii..hahh nene kategorisi açarsa bu hatun sana ..yandın keleşim vallah birinci gelirsin.. mune ile yarıştırır bu kk hatunları seni..:KK70::KK70:

takma dişliii...:KK57::KK70::KK70::KK70: Nevreste Nevreste koşş,,koşş bu hatun ne diyor sana rabia01 rabia01 vallah karıştırdım ortalığı baksana bunlar ne diyorlar birbirlerinee.. ayy ne güldüm çatlattılar göbeğimii..hahh nene kategorisi açarsa bu hatun sana ..yandın keleşim vallah birinci gelirsin.. mune ile yarıştırır bu kk hatunları seni..:KK70::KK70:

Tabisiii hatta kanıtıda var elimde dur göstereyimmm hemen :KK70::KK70:
takma_disleri_mermiyi_onledi.webp

Azimle bekliyorum nene oylarını tek rakibim benimmm :KK6::KK6::KK6:

neneee:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:@HanimKelesimiGetir bak nevreste ne diyor senin için.. anamm rabia01 rabia01 ya benzedim bende..:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Bir sen eksiktin :70:
Seneye bana özel en nene kategorisi açacakmış öyler didi :KK53::KK53: kendine baksın takma dişli nolcak :KK70::KK70:
O kategoride seni geçerim :70:
Tabisiii hatta kanıtıda var elimde dur göstereyimmm hemen :KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1718470

Azimle bekliyorum nene oylarını tek rakibim benimmm :KK6::KK6::KK6:
Hani kırmızı güllerim :63:

Back
X