• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz diyet menüsü hangisi?

• Ankete Katılan
    1.429
  • Anket Kapalı .
Sağol Ablam:KK53:
Aramızı kimse bozamaz:KK60::KK45:

Hakkınızda hayırlısı olsun:KK19:

Tabisi yaniiii :KK19::KK19:
Amim nevoşum sağol bir tuhaf oldum bugün,komşumuz var apartmanda sağolsun onun sayesnde gün aldık yoksa doluydu.Belediyeye gittim işim de vardı sonra komşumla telden de görüştük saatleri verdi bize bizde seçtik okey dedik..
Sonra damatla telde konuştum nasıl tşk ediyor,sağol anne yoruldun sende diyeee :KK53::KK53:

Amim nevoşum sağol bir tuhaf oldum bugün,komşumuz var apartmanda sağolsun onun sayesnde gün aldık yoksa doluydu.Belediyeye gittim işim de vardı sonra komşumla telden de görüştük saatleri verdi bize bizde seçtik okey dedik..
Sonra damatla telde konuştum nasıl tşk ediyor,sağol anne yoruldun sende diyeee :KK53::KK53:
Çok iyi olmuş Ablam sonra gün bulmak zor olur:KK19:Hakkında hayırlısı olsun.Umarım herşey beklediğinizden çok daha iyi olur:KK60:
Ben keçtım oğlumu almaya gidiyorum:KK55::KK68:

damadın çok şanslı keleşim..:KK68:

Çok iyi olmuş Ablam sonra gün bulmak zor olur:KK19:Hakkında hayırlısı olsun.Umarım herşey beklediğinizden çok daha iyi olur:KK60:
görüşürüz nevrestem dikkat et yolda giderken fırlamasın altın dişlerin..:KK70::KK70:
tumblr_lt9xci0nzq1qdvzawo1_400.jpg

Aminn inşallah görürümm bende .. sağlıkla ,huzurla .evladımın mürüvedini..keleşim torun ayrı bir seviliyormuş hep öyle diyorlar:KK46::KK46::KK46::KK46:.. valla çocuk gibi olursun sendee..

Amin inşallah arık yaşayıp göreceğiz o günleride bakalım,torun ana paranın faizi diyorlar

düşünsene ağzında diş dans ederken güllerle birlikte dişlerde fırlamışş ayy aklıma geldi şimdi ..:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bak sen Nevreste Nevreste ye güller nerdeee :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

11918185.webp

teee hep bu keleşin yüzünden HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir niye öyle diyon takma diş ,,altın diş,,yok bornoz diş..bronz muydu yoksa..o_O:KK70::KK70::KK70::KK70:

Yokk ben masumummmm :KK70::KK70::KK70:

Smin nevoşum sağol tşkler :KK60:

damadın çok şanslı keleşim..:KK68:

Umarım öyle olur şimdilik iyi bakalım sonrasıda iyi olsunda huzurlu mutluolsunlar

görüşürüz nevrestem dikkat et yolda giderken fırlamasın altın dişlerin..:KK70::KK70:
tumblr_lt9xci0nzq1qdvzawo1_400.jpg

Wayyyy kıslandım diyecem ama benim dişler daha havalııı :KK53::KK53:
Bakkkkkkk

takma-dişleri-bardağa-koymak_92660.webp

Back
X